Golden Beach Hotel

  Řecko, Paros, Naoussa

Golden Beach hotel resort

    Řecko, Paros, Golden Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

dobrý poměr ceny vůči kvalitě velká zahrada s bazénem možnost stravování v hotelu vhodné i pro rodiny s dětmi

Poloha

přímo u 1 km dlouhé písečné pláže městečko Naoussa 15 km hlavní město a přístav 20 km letiště 12 km

Poloha

hotel leží přímo na břehu krásné, téměř 1 km dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře a s výhledem na 8 km vzdálený ostrov Naxos. Jedná se o jednu z nejkrásnějších pláží s množsvím surfařských a potápěčských bází včetně kitesurfingu. Od místního letiště je vzdálený 12 km, od přístavu v hlavním městě Parikia 20 km, od městečka Porto Livadi 3 km a od nejkrásnějšího města ostrova Naoussa 15 km. Nedaleko najdete několik taveren, minimarket i zástávku autobusu. Letiště charterových letů je na ostrově Mykonos, odkud se dostanete trajektem za méně než hodinu.

Vybavení hotelu

částečně zrekonstruovaný 3* rodinný komplex je tvořen hlavní 1patrovou budovou, prostornou udržovanou zahradou s přízemními budovami s restaurací a barem, která v přední části přechází k pobřeží a pláži, od které komplex odděluje pouze slepá místní komunikace (5 m). Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí a lobby s TV sektorem. Ke stravování slouží stylově provedena hotelová restaurace s otevřenou částí s výhledem na moře. V zahradě je k dispozici plážový servis (lehátka a slunečníky - zdarma) a příjemný hotelový bar s celodenním provozem, který díky umístění přímo u pláže skýtá nádherný výhled na moře. V této části je rovněž středisko vodních sportů se školou wind/kite surfingu anebo potápění. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek, k dispozici je obsluha hotelového baru přímo na pláž. WiFi připojení a privátní parkoviště jsou pro hotelové hosty zdarma.

Vybavení pokoje

ubytování je poskytováno v moderně a hezky zařízených pokojích a partmánech. Mají nové sociální zařízení se sprchou, miniledničku, individuální klimatizaci, ventilátor, telefon, SAT-TV, WiFi internet, trezor (na vyžádání) a balkon nebo terasu. Podlaha je krytá dlažbou. Pokoje se dělí do kategorií Standard a Superior (18-20 m2) s kapacitou 2-3 osoby a Family (38 m2) s kapacitou 4-5 osob. Apartmány (40-50 m2) mají oddělenou ložnici, vybavený kuchyňský kout a kapacitu 4-5 osob (na vyžádání). Pokoje a partmány se liší především velikostí a výhledem do krajiny či na moře (nutno sjednat předem).

Stravování

bohatá bufetová snídaně s orientací na řecké produkty.

Názor CK

příjemný rodinný hotel přímo u krásné písečné pláže s průzračnou vodou. Hotel je v klidné oblasti bez ruchu a nočního života velkých letovisek. Pobyt zde ocení především klienti, co hledají klid a odpočinek během své dovolené. Výhodou je jak možnost stravování přímo v hotelu, tak i možnost ubytování 4-5 osob. Proto je místo vhodné i pro rodiny s dětmi. Rádi připravíme kombinaci pobytu na dvou či více ostrovech během Vaší dovolené.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Golden Beach Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 947 469
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-golden-beach-hotel-resort-paros-recko-z947469/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací