Golf Hotel Morris

Česko, Karlovarský kraj, Mariánské Lázně

4/5

Golf Hotel Morris - Relaxační wellness s kosmetickým hýčkáním

    Česko, Český les, Karlovarský kraj, Západočeské lázně, Mariánské Lázně
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Mariánské Lázně

Poloha

Golf Hotel Morris **** superior se nachází na okraji Mariánských Lázní naproti Royal Golf Clubu. Hotel byl oceněn v roce 2013 a 2014 v soutěži Czech hotel Awards v kategorii wellness a spa jako nejlepší v kraji.

Vybavení

(hotel kategorie ****), atriová restaurace, lobby bar, balneo-lázeňské procedury, (výběr z 50ti druhů léčebných procedur, centrum zaměřeno na vodoléčbu a elektroléčbu) wellness centrum, golfový simulátor, přednáškové sály. Hotelová recepce zajišťuje výlety do okolí včetně projížděk na kole, vyjížďky kočárem nebo golfové programy, možnost zapůjčení koloběžek, cca 20 minut od hotelu (dle sezóny) , hotel poskytuje i vstupní lékařskou prohlídku,tenisové kurty (cca 5 minut jízdy autem) offroadové jízdy a u hotelu je největší lanové centrum v regionu.

Ubytování

jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje, koupelny s vanou a sprchovým koutem, fén, WC, TV SAT, telefon, minibar, trezor, Wi-Fi. Některé pokoje mají bezbariérový přístup.

Stravování

polopenze, snídaně bufetové, večeře- výběr z menu (tříchodové) nebo podle jednotlivých typů pobytů.

Nabídka programů

EXKLUSIVNÍ POBYT S VŮNÍ RŮŽE A KOKOSU PRO DVA
2x ubytování, 2x snídaně formou bufetu, 2x dvouchodová večeře dle výběru menu ala carte pro polopenze nebo bufet (podle sezonní nabídky), karafa vody a mísa s ovocem na pokoji při příjezdu, 1x regenerační koupel se solí z červené růže, 1x bio-kokosová částečná masáž, 1x tepelný zábal 'šampaňské a růže', 1x privátní vstup do Wellness (sauna a Whirlpool) na 55 minut, 1x dvouhodinový vstup do městského plaveckého bazénu, 1x Kneippova šlapací lázeň, 20% sleva na další procedury. Všechny služby vždy pro dvě osoby.

ROMANTICKÝ POBYT PRO DVA
2x ubytování, 2x snídaně bufet, 2x dvouchodová večeře dle výběru menu a la carte pro polopenze nebo bufet (dle sezonní nabídky), romantická výzdoba pokoje se svíčkami a mísou ovoce při příjezdu. (další požadavky nutno nahlásit předem), 1x privátní vstup do Whirlpool při svíčkách a lahví Bohemia sektu na 55 minut, 1x částečná aromaterapeutická masáž nebo masáž lávovými kameny, 1x perličková koupel s vůní růže, 20% sleva na další procedury. Služby jsou pro všechny osoby.

DÁMSKÁ JÍZDA PRO DVĚ
2x ubytování, 2x bufetová snídaně (včetně bio pamlsků), 2x večeře formou dvouchodového menu (zeleninový salát, 1x medovo - mléčná koupel, 1x aroma parafín na ruce, 1x anticelulitidní zábal na stehna/skořicový, 1x pleťová maska, 1x vstup do Wellness centra a bylinkové sauny na 55 minut (veřejný vstup), 1x vstup do Aquaparku v Mariánských lázních, 1x vstup na golfový trenažer, 1x káva a palačinka se šlehačkou a skořicí, 20 % sleva na další procedury. Všechny služby vždy pro 2 osoby.

RELAXAČNÍ WELLNESS POBYT PRO DVA
4x ubytování, 4x polopenze, 1x privátní vstup do Whirlpool, 1x privátní vstup do sauny, 1x částečná masáž dle výběru, 1x tepelný slatinný zábal, 1x parafínový zábal na klouby, 1x perličková bylinková koupel, 1x plynová obálka proti bolestem nohou, 1x zapůjčení kol nebo holí Nordic Walking, 1x vstup do městského plaveckého bazénu na 2 hodiny,
20% sleva na další procedury.
Všechny služby pro 2 osoby.

RELAXAČNÍ WELLNESS POBYT S KOSMETICKÝM HÝČKÁNÍM PRO DVA
2x ubytování, 2x snídaně bufet, 2x večeře dle výběru z menu pro polopenze, karafa vody a mísa s ovocem na pokoji při příjezdu, 1x kaviárová kolagenová maska na obličej pro dva, 1x expresní ošetření pleti ultrazvukovou špachtlí pro 1 osobu, 1x ošetření pleti galvanickou žehličkou pro 1 osobu, relaxační medová masáž obličeje pro dva, 1x privátní vstup do Wellness centra (sauna a Whirlpool), 1x dvouhodinový vstup do městského plaveckého bazénu pro dva, 1x Knneipova šlapací lázeň pro dva.

Tipy pro správnou volbu

- procedury pod jednou střechou
- možnost výletů v okolí
- přímo u golfového hřiště

Informace

Na parkovišti hotelu za poplatek: 100,-Kč /noc.
Lázeňský poplatek není zahrnut v ceně pobytu - úhrada na místě.
Možnost zapůjčení županu za 100,- CZK/pobyt.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 342 728
dnes 8–19 h

Hodnocení

12. nejlepší hotel v destinaci Karlovarský kraj

4/ 5 15 recenzí

Aťka březen 2024 Andrea Lišková. Hotel s novým majitelem absolutně ztratil úroveň. A to doslova ve všech ohledech. Začínaje podivnou komunikací emailem ohledně te... celá recenze

Buggy prosinec 2023 Poděkování. Skvělé ... celá recenze

Lenka V. červen 2023 Dovolená. Nádherný hotel, čisté pokoje a úžasná terasa u pokoje. Okolí krásné . Snídaně naprosto luxusní . Personál velmi milý a vstřícný. ... celá recenze