Grand Hotel Esmerald

  Rusko, Severozápadní federální okruh, Petrohrad

GRAND HOTEL EMERALD

    Rusko, Severozápadní federální okruh, Petrohrad
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Grand Hotel Emerald se nachází ve městě Petrohrad (St. Petersburg City Centre), v blízkosti jsou Muzeum Arktidy a Antarktidy, Státní ruské muzeum a Kostel Spasitele na krvi. V blízkosti jsou také Letní sad a Kazaňská katedrála.

Vybavení hotelu

V hotelu Grand Hotel Emerald jsou lázeňské služby v plném rozsahu, krytý bazén a centrum zdraví. Vysokorychlostní pevné i bezdrátové připojení k internetu je ve veřejných prostorách zdarma. Pro obchodní hosty je v tomto 5hvězdičkovém hotelu k dispozici: business centrum s nepřetržitým provozem, malé zasedací místnosti a auto s řidičem. Hotel nabízí tyto možnosti stravování: 3 restaurace a také kavárna či bar nebo salonek. Služby na vyžádání: rozšířené recepční služby, pomoc s cestovními záležitostmi a rezervací vstupenek a možnost uzavření sňatku. V hotelu jsou dále k dispozici například: finská sauna, sauna a personál se znalostí několika jazyků. Hosté mohou za poplatek využívat kyvadlovou přepravu: kyvadlová doprava na letiště (k dispozici na vyžádání), kyvadlová doprava k přístavišti vyhlídkových lodí a kyvadlová doprava po okolí. V hotelu jsou k dispozici prostory vyhrazené pro kuřáky.

Vybavení pokoje

Z pokojů je výhled na město nebo do dvora. K vybavení 90 klimatizovaných pokojů v zařízení Grand Hotel Emerald patří mimo jiné minibar a vestavěný trezor. Na pokoji mohou hosté využít vysokorychlostní (pevné i bezdrátové) připojení k internetu zdarma. Na pokojích je televize s touto nabídkou: satelitní kanály. K vybavení koupelny patří vana či sprcha, župan, toaletní stolek se zrcadlem a vysoušeč vlasů.

Stravování

Snídaně

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Hotel Esmerald *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 747 200
dnes 8–19 h

Lokalita