Grand Hotel Francais

  Francie, Paříž a okolí, Popincourt

GRAND HOTEL FRANCAIS

    Francie, Paříž a okolí, Paříž, Popincourt
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Nově rekonstruovaný 3* hotel se nachází v centru Paříže, kousek od Place de la Nation, kde je také stanice metra a příměstského vlaku RER. Vybavení hotelu je moderní, útulnou atmosféru hotelu dodávají módní teplé barvy.

Ubytování

40 zvukotěsných pokojů (klimatizace, satelitní/kabelová TV, Wi-fi, mini bar, rádio, fén)

Popis

Romantická metropole na březích Seiny je opravdovou klenotnicí uměleckých a kulturních památek, kolébkou módy a vzdělání. Rozhodně stojí za návštěvu Eiffelova věž s krásným výhledem na celé město, malebná čtvrt Montmartre s chrámem Sacré Coeur, Notre–Dame a moderní La Defénse, rovněž i proslulý známý podnik Moulin Rouge. Zážitkem je zajisté také promenáda slavnou Champs Elysées s četnými obchody a restauracemi k Vítěznému oblouku. Nevynechejte ani posezení v některé z četných kaváren Montmartru s předzahrádkami a v nekonečných parcích. Do Paříže se můžete vracet několikrát a vždy objevíte něco nového.

Vybavení a služby

Snídaňová místnost, bar, půjčovna aut, Wi-fi, 24hodinová recepce, úschova zavazadel, pokojová služba, klimatizace

Program

Individuální zájezd s možností zakoupení fakultativních služeb předem. Přehled naleznete níže, ceny uvádíme v záložce Ceník a objednávka. Klienti si pro rychlou orientaci a pohodlnou přepravu u nás rádi objednávají: Transfer Soukromý transfer z/na letiště - auto pro 1-6 osob Sdílený transfer z/na letiště – jen vybrané hotely, na vyžádání, cena za osobu. Vstupenky Disneyland - svět plný kouzel a zábavy nejen pro děti, ale i pro dospělé. Disneyland je rozdělen do dvou parků a to: Disneyland Park a Walt Disney Park. Varianty vstupenek jsou 1 den/1 park, 1 den/2 parky. Vstupenky na 2 – 4 dny a dětské ceny na vyžádání. Paris Pass na 2/3 dny – vstup do více než 80 atrakcí (např. Louvre, D’Orsay Museum, Versailles, Eiffelova věž, Musée Grévin), přednostní vstup do vybraných památek, jízdenka na vyhlídkový autobus Big Bus Tour platná na 1 den, plavba lodí po Seině, digitální průvodce s informacemi o rezervacích (u některých atrakcí je třeba předem vytvořit rezervaci). Výlety Vyhlídkový autobus - jízdenka na 1 nebo 2 dny, nástup/výstup na kterékoliv ze zastávek, audioprůvodce ve světových jazycích. Eiffelova věž – vstup bez čekání ve frontě na konkrétní 2-hodinový interval, v ceně vstup do 1. a 2. patra věže, audioprůvodce ve světových jazycích. Muzeum Louvre – cca 2hodinová návštěva muzea s průvodcem, výklad ve světových jazycích, přednostní vstup do muzea, skupina do 20 osob. Plavba po Seině – hodinová projížďka lodí kolem hlavních atrakcí města (Eiffelova věž, Louvre, Notre Dame), výklad průvodce v AJ nebo FJ, audioprůvodce ve světových jazycích. Loď odplouvá každých 30 – 45 min. Versailles - výlet autobusem s prioritním vstupem do paláce bez čekání ve frontě, audioprůvodce ve světových jazycích Dále doporučujeme: Muzeum voskových figurín – Museé Grévin, více než 300 figurín známých herců, zpěváků. Opera Garnier – prohlídka budovy s místním průvodcem. Tour Montparnasse – výtah do 56. poschodí mrakodrapu na vyhlídkovou plošinu za 38 s. Lido show – varianty se sklenkou šampaňského nebo s večeří. Ochutnávka 4 druhů sýrů a vín To nejlepší z Paříže – Malý okruh s místním průvodcem po památkách kolem břehu Seiny. Prohlídka začíná u Ile de la Cité a končí na Place de la Concorde. Během výletu si užijete výhled na Champs-Elysées, Eiffelovu věž nebo Vítězný oblouk. Plavba po Seině - s obědem, nebo s večeří Oběd nebo večeře na Eiffelově věži v restauraci Madame Brasserie (1. patro) Noční Paříž – Projížďka autobusem noční Paříží. Během výletu uvidíte tuto metropoli zcela v jiném světle. Budete si moci prohlédnout majestátní katedrálu Notre Dame, ikonickou Eiffelovu věž, romantický bulvár Champs Elysées a prosklené pyramidy u muzea Louvre. K dispozici je Vám audioprůvodce. V případě Vašeho zájmu o doporučené výlety nás neváhejte kontaktovat. Aktuální dostupnost a ceny Vám rádi ověříme.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Hotel Francais ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 246 940
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-grand-hotel-francais-pariz-a-okoli-francie-z2246940/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací