Grand Hotel Primus Sava

  Slovinsko, Podravje, Ptuj

5/5

Grandhotel PRIMUS

    Slovinsko, Podravje, Slovinské termály, Ptuj
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Název zájezdu dle CK

Grandhotel PRIMUS - Pobyt 2024 od 2 nocí

Poloha

nachází se cca 1 km od centra města, v blízkosti termálních lázní a aquaparku. Hotel byl pojmenován dle slavného římského generála Marca Antonia Prima. Samotná stavba, vybavení a interiér hotelu s garancí vysokého standardu služeb jakoby dýchají historií a památkou na římské impérium.

Vybavení a služby

restaurace, aperitiv bar, bar u bazénu, noční klub Gemina XIII, místnosti pro semináře, prodejna suvenýrů, parkoviště, garáž (za poplatek 5 EUR/den), sejf na recepci, výtah.

Ubytování

klimatizované 2lůžkové pokoje s manželskou postelí o velikosti 180 cm nebo dvěma oddělenými lůžky a koupelnou s vanou, některé s možností přistýlky (rozkládací křeslo). Pokoj typu Economy je menší, s manželskou postelí o velikosti 160 cm a koupelnou se sprchových koutem. Typ 2(+2) B-Junior Suite - prostorná dvoulůžková ložnice s manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky a rozkládacím gaučem pro 2 děti do 12 let, koupelna s rohovou vanou s přívodem termální vody. Typ 2(+2) B-Superior Suite - dvoulůžková ložnice s manželskou postelí nebo dvěma oddělenými lůžky, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 děti do 12 let, koupelna s rohovou vanou s přívodem termální vody. Vždy WC, SAT TV, telefon, WI-FI, fén, župan, minibar.

Sport a zábava

bazény s termální vodou, nazývané ,,Vespasianus' - 1 venkovní a několik vnitřních koupališť, dětský bazén, whirlpool, wellness centrum Valens Augusta se stylovou částí - japonskou, indickou, římskou, egyptskou. Saunový svět Flavia - 9 druhů saun, moderní fitness, aerobic, golf, minigolf, hřiště na košíkovou, volejbal, fotbal, tenis, animace pro děti, jízda na koni, cyklistika, windsurfing. Aquapark Ptuj (Thermal Park) - 12 vnitřních i venkovních bazénů s termální vodou, několik skluzavek, vířivé vany, podvodní masážní proudy a bazén s umělými vlnami. Hosté mají dále k dispozici sauny, masáže, koupele, parafínové obklady a různé druhy terapií. K hotelu patří 18 jamkové golfové hřiště (golfové vozíky a vybavení možno pronajmout na místě).

Stravování

snídaně nebo polopenze formou bufetu v centrální restauraci, s možností dokoupení obědů.

Doplňující informace

Ceny za ubytování jsou na vyžádání (prezentované ceny jsou orientační) a budou potvrzeny cestovní kanceláří až po potvrzení slovinským partnerem.
Pobytová taxa cca 2,5 EUR/os./den a přihlašovací poplatek cca 1 EUR/os./pobyt - platba na místě. V ceně je zahrnut neomezený vstup do termálních bazénů Vespasianus a 2x denně vstup do Aquaparku Ptuj (Thermal Park). Vstup do saunového světa Flavia za poplatek se slevou pro hotelové hosty. Možnost parkování v garáži na vyžádání za 5 EUR/den, platba na místě.

Poznámka

Doplatek za ubytování v pátek a v sobotu.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování, snídani/polopenzi na vybraný počet nocí, neomezený vstup do termálních bazénů Vespasianus, 2x denně vstup do bazénů a sauny v Thermal Parku.

Základní cena nezahrnuje

Volitelné doplatky
  • MOŽNOST DOKOUPENÍ: cestovního pojištění včetně pojištění storna zájezdu, obědů - 690 Kč/os./den. Při ubytování na 1 noc - příplatek 10 %. Na vyžádání: dětská postýlka cca 7 EUR/den.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Vítkovice Tours (TRAVEL FAMILY s.r.o.), IČ 17049415.
Název hotelu dle pořadatele: Grandhotel PRIMUS ****
Lokalita dle pořadatele: Pohorje, Ptuj

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Hotel Primus Sava ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 602 984
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Podravje

5/ 5 1 recenzí

Zuzana březen 2012 Prehliadka hotela Grand Primus****. Grand Hotel Primus**** je luxusný hotel postavený v roku 2007. Nachádza sa cca 1 km od centra mesta, v blízkosti termálnych kúpeľo... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací

Nezávazná objednávka

Grandhotel PRIMUS
    Slovinsko, Podravje, Slovinské termály, Ptuj

Cena
7 285 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 602 984

Pobyt

osoba na pevném lůžku
0
7 285 Kč
dítě do 6 let na pevném lůžku
0
3 643 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
0 Kč
příplatek za ubytování v pátek
0
180 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za cestovní batoh CK
0
99 Kč