Grand Hotel Raymond Iv

  Francie, Midi-Pyrénées, Toulouse

Grand Hotel Raymond IV

    Francie, Midi-Pyrénées, Occitanie, Toulouse
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Stylový hotel Grand Hotel Raymond IV v centru Toulouse se otevřel v roce 1930 a byl přestavěn v roce 2010. Centrum města je od hotelu vzdáleno cca 1 km.

Vzdálenosti

Grand Hotel Raymond IV se nachází 10 minut chůze od náměstí Place du Capitol ve městě Toulouse. Stadion Toulouse je vzdálen 4,5 km. Grand Hotel Raymond IV je vzdálený 15 minut chůze od kongresového centra Pierre Baudis. Stanice metra Jeanne d'Arc leží 250 metrů odtud a na vlakové nádraží Toulouse-Matabiau dojdete za 5 minut.

Ubytování

Pro hosty je v hotelu k dispozici 24hodinová recepce, směnárna, parkování za poplatek, úschovna zavazadel, denní bar a bezpečnostní schránky

Vybavení a služby

Hotel nabízí pěkné pokoje inspirované stylem art deco s Wi-Fi, klimatizací, minibarem, fénem a TV.

Stravování

Snídaně

Doprava

Letecky

565 656 610 Číslo zájezdu: 995 471
dnes 8–19 h

Francie

Francie je největší evropskou zemí a její součástí je i známý ostrov Korsika. Kromě pevninské části ji tvoří i magické ostrovy Martinik, Réunion nebo souostroví Francouzská Polynésie. Hlavním městem je Paříž, romantické město plné života a uměleckých zážitků. Ve Francii díky rozlehlosti jejího území najdete zasněžené vrcholy Pyrenejí a Alp, které jsou označovány rájem pro lyžaře, stejně tak jako kouzelné Azurové pobřeží na jihu země. Každý kout této osobité země vám umožní prožít jedinečné okamžiky. Francie je také rájem eurovíkendů a poznávacích zájezdů. Velmi populární jsou historické památky světového formátu rozeseté po celé zemi od Normandie po Azurové pobřeží. Francie je nejvěhlasnější světovou zemí vína a jednoznačně také cyklistiky.

Francie - více informací