Grand Hotel Strand

  Slovensko, Východní Slovensko, Vyšné Ružbachy

3/5

GRAND HOTEL STRAND - Ubytování se snídaní

  Slovensko, Pieniny, Slovenské termály, Spišská Magura, Východní Slovensko, Vyšné Ružbachy
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Grand hotel Strand je hotel s celoročním provozem termálního bazénu a je propojený s Balneoterapií, kde se poskytují atraktivní služby i pro nejnáročnější klientelu hledající relax a odpočinek. Přímo v hotelu se nachází Aqua Thermall Wellness, které nabízí mnoho oddychových atrakcí. Součástí hotelu je restaurace s bohatou nabídkou jídel domácí i světové kuchyně, Lobby bar a Night club.

Ubytování

Luxusní dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, koupelnou s vanou nebo sprchou, vysoušečem vlasů, WC, LCD TV, minibarem (na vyžádání za poplatek), Wi-Fi připojením na internet-zdarma, župany a papuči.

Dvoulůžkový pokoj komfort+: pokoj bez balkonu, má oddělená lůžka a je zařízen v historickém stylu. Plocha pokoje je 17 m2. Dvoulůžkový pokoj panorama: prostorný pokoj s balkonem je zařízen v historickém stylu. Pokoj mám nadstandardně vybavenou koupenu. Do pokoje je možné přidat dětskou postýlku. Jednolůžkový pokoj komfort: pokoj bez balkonu, je zařízen v historickém stylu. Plocha pokoje je 14 m2.

Slevy

Dítě do 4 let bez nároku na služby zdarma. BONUS: klienti Grand hotelu Strand mají volný vstup do Aqua Thermall Wellness s krytým termálním bazénem Izabela.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování se snídaní
  • Vstup do Aqua Thermall Wellness.
  • Cena za osobu / noc se snídaní a vstupem do Aqua Thermall Wellness.
  • Dítě do 4 let bez nároku na služby zdarma. BONUS: klienti Grand hotelu Strand mají volný vstup do Aqua Thermall Wellness s krytým termálním bazénem Izabela.

Základní cena nezahrnuje

  • Rekreační poplatek

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: GRAND HOTEL STRAND - Ubytování se snídaní
Lokalita dle pořadatele: Pieniny, Vyšné Ružbachy

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Hotel Strand ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 698 472
dnes 8–19 h

Hodnocení

19. nejlepší hotel v destinaci Východní Slovensko

3/ 5 3 recenzí

KM červenec 2016 :-(. Musím plně souhlasit s předchozími komentáři. Úroveň hotelu rozhodně neplní 4 *, min. o jednu méně. Persinál se moc snaží, alespoň... celá recenze

Nick prosinec 2012 Silvestrovský pobyt. Bohužel souhlasím s předchozím komentářem. ... celá recenze

JBV.von.K květen 2012 Lázeňský pobyt - Ružbachy. Zájezd - lázenšký pobyt -splnil naše očekávání a to ve všech směrech, hodnotíme velmi kladně , především organizačně zvládnuto na ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

GRAND HOTEL STRAND - Ubytování se snídaní
  Slovensko, Pieniny, Slovenské termály, Spišská Magura, Východní Slovensko, Vyšné Ružbachy

Cena
5 697 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 698 472

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
5 697 Kč
povinný příplatek za večeře - dítě do 15 let
0
840 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč