Hotel Grand Hyatt Rio De Janeiro

  Brazílie, Rio de Janeiro

Grand Hyatt Rio de Janeiro

    Brazílie, Rio de Janeiro
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Moderní urbanistický resort,  v olympijské čtvrti Barra da Tijuca. Hotel se nachází přímo mezi pláží a lagunou Marapendi. Klidnější čtvrť města.

Vybavení

436 pokojů, recepce 24 hodin denně. Restaurace a bary: Tano Cucina italiana - italská/snídaňový bufet, Shiso - japonská Izakaya, Cantó Gastró and Lounge - mezinárodní lehká jídla a koktejly v rytmu brazilské samby. Bazén a dětské brouzdaliště, sluneční terasa, wellness centrum, business centrum, společenské prostory, půjčovna aut.

Pokoje

DRGND:  koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., WiFi, minibar (za poplatek), balená voda zdarma, telefon, trezor, kávovar Nespresso, žehlička a žehlící prkno, dokovací stanice pro iPod, balkon/terasa, výhled na lagunu nebo na bazén. Velikost pokoje 37m. DRSV:  viz. DRGND. Pokoj s výhledem na oceán. DRCLR: viz  DRGND. Vstup do salonku Club. DRCRS: viz DRSV. Vstup do salonku Club.

Stravování

Ubytování se snídaní. Možnost dokoupení večeře. Snídaně formou bufetu, večeře à la carte.

Pláž

Dlouhá písečná pláž Marapendi přímo u hotelu. Hotel má vlastní plážové zázemí a zdarma nabízí lehátka, slunečníky, osušky a balenou vodu.

Program all inclusive

GRAND CLUB Soukromá recepce Snídaně v salonku a večerní koktejly zdarma Čajový a kávový servis po celý den zdarma

Sportovní nabídka

Zdarma:  Fitness, pláž Za poplatek:  Plážové sporty, golf (5km)

Pro děti

Dětské hry a animační programy za poplatek

Extra služby

Hotel nabízí za poplatek služby pro domácí zvířata. 

Wellnes

ATIAIA Spa - 9 místností, relaxační salonek, studio používající byliny z amazonského pralesa Za poplatek:  Sauna, parní lázně, masáže

Internet

Zdarma: WiFi v celém areálu hotelu

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj Grand/Grand club (DRGND/DRSV/DRCLR/DRCRS): 2+1 / 2+0 / 1+0 

Doba transferu

40 min

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 381 762
dnes 8–19 h

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací