Grand Nar Hotel

  Turecko, Kemer

GRAND NAR HOTEL

    Turecko, Kemer, Turecká riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce

GRAND NAR HOTEL - 4 * - KEMER
POLOHA: Hotel se nachází v centru města Kemer, 45 km od letiště Antalya.
UBYTOVÁNÍ: Hotel nabízí celkem 85 pokojů.
Standardní pokoje (22m2, jedna ložnice, jedna koupelna, maximální obsazenost 2+1 osoba)
Economy pokoje (stejné velikosti jako standardní, ale v prvním patře a bez balkonu)
Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem, klimatizací, telefon s přímou volbou, minibar (voda při příjezdu), trezor (za poplatek), satelitní TV s hudebním kanálem a balkon.
STRAVOVÁNÍ: All inclusive - formou bufetu, snídaně, oběd, odpolední káva, večeře, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 22:00 hodin.
Nezahrnuje: importované nápoje, všechny nápoje po 22:00 hod., čerstvé ovocné šťávy, zmrzlinu, tureckou kávu, veškeré jídlo a nápoje v baru na pláži a pokojovou službu.
VYBAVENÍ: Hlavní restaurace, bar u bazénu, plážový bar.
Za příplatek: služby lékaře (na vyžádání), prádelna, telefon, fax, internet a počítačové hry.
WI-FI připojení v lobby je zdarma.
PLÁŽ: Hotel je 900m od oblázkové pláže, lehátka a slunečníky zdarma na pláži i u bazénu. Plážové osušky jsou za příplatek. K dispozici je bezplatná kyvadlová doprava z hotelu na pláž a zpět několikrát denně.
SPORT A ZÁBAVA: Venkovní bazény pro dospělé a děti, stolní tenis, plážový volejbal, šipky, posilovna.
Za příplatek: turecká lázeň, vodní sporty na pláži, sauna, masáže a kulečník.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 341 061
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací