Hotel Grand Palladium Jamaica Resort & Spa

  Jamajka, Cornwall, Lucea

Hotel Grand Palladium Jamaica Resort and Spa

    Jamajka, Cornwall, Lucea
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Výhody nabídky
  • luxusní hotel pro náročné klienty
  • all inclusive
  • dětský vodní svět
  • vířivka na pokoji
Letovisko

Montego Bay -Lucea

Umístění

Grand Palladium Jamaica Resort & SPA se nachází na okraji městečka Lucea. Je to velký komplex v malém zálivu s překrásným výhledem na karibské moře. Letiště Montego Bay je vzdáleno cca 30 min. jízdy, centrum Lucea cca 5 km a Negril cca 30 km.

Pláž

Grand Palladium Jamaica Resort & SPA se nachází přímo na hotelové pláži Tom Pipers Bay s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Plážový bar. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži zdarma.

Hotel

Rozlehlý hotelový komplex je složený ze dvou částí: Jamaica Resort a Lady Hamilton, každá část s vlastní vstupní halou a recepcí, pokoje se nacházejí v několika blocích v rozlehlém areálu. Hostům hotelu Grand Palladium Jamaica Resort & SPA je k dispozici minimarket, obchůdky, velký hlavní bazén, 2 menší bazény, jacuzzi, lehátka, slunečníky, plážové osušky, několik restaurací (3 bufetové restaurace, 6 restaurací a'la carte: BBQ a seafod, italská, indická, orientální, mexická, jamajská, grill), 13 barů, sporty: aerobic, aquagymnastika, stolní tenis, basketbal, fitness, plážový volejbal, tenis, minigolf, tenisové kurty, kajaky, šlapadla, šnorchlování, animační a zábavní programy, diskotéka, internet, konferenční centrum.
Internet:
Wi-Fi v celém areálu hotelu zdarma.
Wellness & SPA:
Za poplatek: Spa centrum (vstup od 18 let): zkrášlovací procedury, wellness procedury, masáže, parní lázeň, sauna a vířivka.
Pro děti:
Babyklub (1-3 let), miniklub (4-12 let), teen black & white klub (13-18 let), minidisco, samostatný dětský bazén (pro děti od 13 do 18 let), dětský bazén s vodními Splash atrakcemi. Na vyžádání a za poplatek možnost hlídání dětí.

Pokoje

Junior suite: cca 52 m2, set pro přípravu kávy a čaje, minibar, žehlicí set, individuální klimatizace, stropní ventilátor, trezor, sat. TV, telefon, koupelna s vanou a sprchou, fénem, WC, balkon nebo terasa.
Suite: cca 69 m2, ložnice, oddělený obývací pokoj/ložnice s rozkládací pohovkou.

Stravování

All inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Večeře jsou také možné v a-la-carte restauracích. Snacky 24 hodin. Místní a mezinárodní alkoholické a nealkoholické nápoje po celý den. Sportovní bar s alkoholickými nápoji do 2.00 h

Rekreace

Zdarma: aerobic, basketbal, plážový volejbal, fitness, fotbal, kajak, šnorchlování, tenis, vodní pólo, aqua aerobic, windsurfing. Denní animační program, večerní zábava s show, příležitostně divadelní představení a diskotéka.
Za poplatek: rybolov, kurzy potápění a plachtění.

Základní cena zahrnuje

  • leteckou přepravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
  • transfery v cíli
  • počet nocí dle výběru
  • stravování v rozsahu all inclusive
  • český virtuální delegát na telefonu

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Grand Palladium Jamaica Resort and Spa *****
Lokalita dle pořadatele: Jamajka, Lucea
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Palladium Jamaica Resort & Spa *****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 491 304
dnes 8–19 h

Jamajka

Kryštof Kolumbus objevil Jamajku během své druhé objevné plavby do Ameriky v roce 1494. Uviděl vysoké hory a množství řek, a proto pojmenoval tento ostrov Hayamaca, kraj lesů a vod. Jamajka má bohatou historii protkanou životem a památkami několika kultur. Od roku 1655 byla pod nadvládou Angličanů po celých 300 let. Nádhera jamajské přírody umocněná exotickým prostředím karibské oblasti přitahuje návštěvníky z celého světa už desítky let. Hory, vodopády, zelené louky a lesy neopakovatelné krásy, pláže zlatavé barvy, nádherný bílý písek, křišťálová voda, nezapomenutelné západy slunce, to vše je Jamajka. Vítr ze severovýchodu a podvečerní vánky udržují stále příjemnou teplotu na pobřeží. Jamajka nabízí kromě odpočinku na bílých plážích také toulky po plantážích, rybaření a plachtění, golf, potápění, rafting a koupání v minerálních pramenech. Život na Jamajce se nese v rytmu reggae, které proslavil Bob Marley.

Jamajka - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Grand Palladium Jamaica Resort and Spa
    Jamajka, Cornwall, Lucea

Cena
79 999 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 491 304

Zájezd

dospělá osoba
2
79 999 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 710 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 044 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 Kč