Hotel Grand Palladium Kantenah Resort & Spa

  Mexiko, Quintana Roo, Xelhá

Grand Palladium Kantenah Resort & Spa

    Mexiko, Akumal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody
  • nádherný komplex přímo na hotelové pláži
  • 9 a la carte restaurací
  • široká nabídka wellness a sportovního vyžití
Popis hotelu

Nádherný komplex přímo na hotelové pláži. 9 a la carte restaurací. Široká nabídka wellness a sportovního vyžití.

Poloha

klidná, v blízkosti rybářská vesnice Akumal. Centrum s restauracemi, bary a obchody cca 3 km. Letiště Cancún cca 90 km.

Pláž

přímo na hotelové pláži s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Lehátka a osušky na pláži zdarma. Bar na pláži.

Vybavení

hotel se 422 pokoji je součástí velkého komplexu hotelů Grand Palladium Colonial Resort & Spa a Grand Palladium White Sand Resort & Spa, jehož vybavení mohou klienti také využívat. K dispozici je recepce, úschovna zavazadel, 5 hlavních restaurací, 9 a-la-carte restaurací, palačinkárna, 21 barů, obchody, obchod se suvenýry, prádelna. Ve venkovním areálu bazénový komplex se 6 bazény, bazén pro dospělé, bazén se slanou vodou, zóna s vířivkou, terasa na opalování, bar u bazénu. Zahrada s orchidejemi, divadlo. Lehátka, slunečníky a osušky u bazénů zdarma.

Ubytování

dvoulůžkové pokoje deluxe (A1A/A2A/A3A): cca 37 m2, klimatizace, stropní ventilátor, sat. TV, telefon, trezor, minibar (denně doplňován), set pro přípravu kávy a čaje, žehlička/žehlící prkno, fén, vana, WC, balkon.

junior suite (A2B/A3B): cca 42 m2, v blízkosti pláže, navíc posezení, pohovka, hydromasážní vana, sprcha, župan, pantofle, jinak stejné vybavení jako A2A.

romance vila suite (A2C): cca 58 m2, od 18 let, v blízkosti pláže, soukromá terasa s venkovní sprchou, soukromý vchod, houpací síť, jinak jako A2B.

joker pokoje (A1S/A2S/A3S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.

Stravování

all inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů. Večeře k dispozici také v a-la-carte restauracích (3x za týden, 4x při dvou týdenním pobytu, v závislosti na dostupnosti, vyžadováno vhodné oblečení). Italská, asijská, brazilská, mexická a la carte restaurace, gril. V barech výběr z místních a mezinárodních alkoholických a nealkoholických nápojů. Sport bar s alkoholickými nápoji do 2.00 h., snacky 24 hodin denně.

Sport/aktivity

zdarma: aerobic, boccia, basketbal, stolní tenis, fitness, plážový volejbal, tenis, lukostřelba, badminton, šipky, vodní pólo, vodní aerobic, kajak, katamarán, minigolf, surfování, šnorchlování. Denní, večerní a sportovní animace. Diskotéka (v hotelu Grand Palladium Riviera Resort). Za poplatek: potápění, plachtění, rybaření.

Internet

internetový koutek a WiFi na pokojích zdarma.

Wellness

zdarma: vířivka. Za poplatek: Zentropia Palladium Spa & Wellness (vstup od 18 let) s masážemi, saunou, parními lázněmi a dalšími procedurami, kadeřnictví.

Děti

samostatný dětský bazén, babyklub (od 1 do 3 let), miniklub (od 4 do 12 let), teensklub (od 13 do 19 let). Na vyžádání a za poplatek: hlídání dětí.

Další výhody

pro novomanžele: lahev šumivého vína, koš s ovocem, 15 % sleva na masáže ve spa.

Info (letecky)

služby delegáta: prostřednictvím Connected service; místní kategorie: 5; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Upozornění (letecky)

ekologická daň: od 1.1.2017, cca 1 USD/pokoj/noc, platba při odjezdu z hotelu.

FlexiFly

na produkty označené kódem YCZE / FLEX a logem FlexiFly se vztahují zvláštní sekce všeobecných smluvních podmínek. Venkovní vybavení a služby hotelu mohou být během zimního období omezeny - v závislosti na počasí/sezoně.

Ušetřete

sleva za včasnou rezervaci:

  • pobyty od 1.11.2018 do 30.4.2019:12% sleva z ceny ubytování při rezervaci do 30.9.2018
  • pobyty od 1.11.2018 do 30.4.2019:10% sleva z ceny ubytování při rezervaci do 31.10.2018
  • pobyty od 1.5.2019 do 31.10.2019: 20% sleva z ceny ubytování při rezervaci do 31.1.2019
  • pobyty od 1.5.2019 do 31.10.2019: 15% sleva z ceny ubytování při rezervaci do 30.4.2019
Dětská sleva

dle rezervačního systému.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grand Palladium Kantenah Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 404 509
dnes 8–19 h

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací