Grandhotel Praha

  Slovensko, Východní Slovensko, Tatranská Lomnica

4/5

GRANDHOTEL PRAHA - Ubytovaní s polopenzí, lanovkami a vodními parky - Tatranská Lomnica

  Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Tatranská Lomnica
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Z centra Lomnice, kde sa nachází i autobusová a železniční stanice je to přibližně 15 minut pěšky, odměnou za to Vám bude výhled do celé doliny, diskrétnost tohoto místa a blízkost lyžařského střediska (600 m). Grandhotel sa nachází 20 minut autem od popradského letiště, 2 hodiny od letiště v Krakowě a 4 hodiny od letiště v hlavním městě Slovenska – Bratislavě. V hotelu je French Restaurant, Grand Lounge, American Bar anebo také Aperitiv Bar a Biliard Café. Ve Wellness & Spa je bazén s vodními atrakcemi hluboký 1,45 m o teplotě 29 °C s účinkem na hydromasáž těla, uvolnění a prokrvení těla. Whirpool má hloubku 0,8 m a teplotu 34–36 °C s účinky na hydromasáž, uvolnění a prokrvení těla. Finská sauna s doporučeným čas: 5–15 min. o teplotě 90–100 °C a vlhkostí vzduchu 15–25 % s účinky na regenerační, relaxační, posilnění imunitního systému, prevenci proti chorobám z nachladnutí.

V nejbližším okolí se nachází Bobová dráha Tatrabob – bobovka v Tatranské Lomnici vytváří zábavu po celý rok. Na půlkilometrové trase vás čeká 12 záludných \'zákrut\'. Držte si čepice!

Ubytování

Ve dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech modern a classic s možností jedné nebo dvou přistýlek. Pokoje a apartmány jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, telefonem, minibarem, trezorem a zabudovaným fénem. Některé pokoje classic mají balkón, pokoj je s příplatkem.

Slevy

Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma. Dětská postýlka zdarma.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytovaní s polopenzí, lanovkami a vodními parky
  • snídaně formou bufetu chutné večeře formou bufetu vstup do Grand Mountain Spa Wi-Fi připojení parkování u hotelu lístky na lanovky a vstupy do vodních parků v ceně pobytu ** ** Nabídka platí pro všechny pobyty v termínu od 21. 4. 2024 do 30. 11. 2024 (poslední den check-out). Nabídka neplatí pro příjezdový den (check-in) a počet lístků se rovná počtu nocí během pobytu. Lístky jsou nepřenosné a v daný den je možné využít zároveň lístky na lanovky v Jasné nebo ve Vysokých Tatrách a také vstupy do jednoho z vodních parků Tatralandia nebo Bešeňová během aktuální provozní doby. Využití lístků na lanovky i vstupů do vodních parků je podmíněno registrací všech členů rezervace do programu Gopass před nástupem na pobyt. Pokud již klient registrovanou Gopass kartu má, je třeba ji předložit při check-inu. V případě zájmu o vydání Gopass karty na recepci hotelu, bude její vydání na místě zpoplatněno částkou 2 €. V případě odmítnutí registrace klienta do Gopass ztrácí nárok na čerpání služeb – lístků na lanovky a vstupy do vodních parků, jakož i finanční kompenzaci.
  • Cena na osobu / noc s polopenzí, volný vstup do wellness centra (max. 3 hodiny denně), parkování a připojení k internetu. Prodej pobytů je na základě plovoucích cen, proto uvedené ceny v cenové tabulce jsou jen orientační. Plovoucí ceny se mění dle obsazenosti termínů. Čím je termín více vyprodaný, tím je vyšší cena. Proto se vyplatí kupovat si pobyty s předstihem, kdy termíny jsou minimálně obsazené. Ušetříte. Přesná cena Vám bude sdělena při potvrzení rezervace.
  • Dítě do 6 let bez nároku na lůžko se snídaní nebo polopenzí zdarma. Dětská postýlka zdarma.

Základní cena nezahrnuje

  • Pokoj LUX
  • Apartmán
  • Rekreační poplatek
  • Pobyt se psem

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: GRANDHOTEL PRAHA - Ubytovaní s polopenzí, lanovkami a vodními parky - Tatranská Lomnica
Lokalita dle pořadatele: Vysoké Tatry, Tatranská Lomnica

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Grandhotel Praha ****
Vzdálenost od sjezdovky: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 584 138
dnes 8–19 h

Hodnocení

18. nejlepší hotel v destinaci Východní Slovensko

4/ 5 2 recenzí

Jaroslav Gloc červen 2019 Předražený hotel. Byli jsme zde před dvěma roky a hotel měl svou kvalitu za ty peníze.Letos se služby hotelu rapidně snížili. A to Vám ještě řekne č... celá recenze

Velcová Marcela srpen 2015 Hodnocení víkendového pobytu. Maximální spokojenost... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

GRANDHOTEL PRAHA - Ubytovaní s polopenzí, lanovkami a vodními parky - Tatranská Lomnica
  Slovensko, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Tatranská Lomnica

Cena
5 708 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 584 138

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
5 708 Kč
příplatek za apartmán
0
2 170 Kč
příplatek za pokoj LUX
0
310 Kč
příplatek za přistýlku
0
4 344 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
165 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
102 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč