Hungarospa Thermal Hotel

  Maďarsko, Východní Maďarsko, Hajdúszoboszló

HUNGAROSPA THERMAL HOTEL - Wellness pobyt na 3 noci

  Maďarsko, Maďarské termály, Východní Maďarsko, Hajdúszoboszló
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Město Hajdúszoboszló je velmi známé letovisko a lázeňské centrum na východě Maďarska, vzdálené jen 20 km od Debrecínu. Hlavní předností města je obrovský lázeňský komplex, který se rozkládá na ploše 30 ha. Lázeňský komplex nabízí různorodý a bohatý program: lázně pod širým nebem (v provozu od začátku května do konce září) s více než 13 bazény, aquapark s 9 obrovskými skluzavkami a Aqua-Palace, který je otevřený každoročně od roku 2010. Termální koupele jsou otevřeny nepřetržitě po celý rok od 7:00 do 19:00. Nachází se zde 3 vnitřní a 4 venkovní bazény. Je zde možno využít více než 40 druhů léčby v termální vodě pod lékařským dohledem. Lázně pod širým nebem jsou lemované palmami a písečnou pláží a kromě koupání mimo jiné i v bublinkovém bazénu, vlnobití či dětském bazénu umožňuje ještě zahrát si plážový volejbal, plážový fotbal, streetball, nohejbal a tenis. Největší atrakci představuje bazén „Pobřeží Středozemního moře“, který je největším plaveckým bazénem ve střední Evropě. Středomořskou atmosféru navozuje písečná pláž, pirátské lodě, maják a řada palem. Aquapark disponuje skluzavkami o celkové délce více než 1 km (v období červen až září). Je zde 9 typů obřích skluzavek (čtyřdráhová závodní skluzavka, kamikadze, tobogán, „černá díra”, divoká řeka, gigantická skluzavka, Niagara, „velká díra” a twister), mini skluzavky, vodní hrad s proudící řekou a dětské hřiště z dřevěných hraček. V krytých lázních Aqua-Palace se nachází lázeňské bazény připomínající různá období a místa, a to díky tropické lázni, lázni v ledové jeskyni, lázni v kině, termální lázni Pávai, lázni Ganges, románské a mořské lázni a lázni v jeskyni. Vnitřní bazén o délce 50 m je otevřený po celý rok a nachází se vedle Thermal Campingu. Pro rodiny s dětmi a začínající plavce jsou ideální volbou dětské bazénky. Je možno využít i saunu, solárium, masáže, soukromé lázně či fitness centrum.

Ubytování

Komfortně zařízené pokoje s TV/SAT, připojením k internetu přes Wi-Fi, telefonem, trezorem, minibarem, županem, koupelnou s vlastním sociálním zařízením a s balkonem nebo terasou.

Slevy

Dítě do 4 let bez nároku na služby ZDARMA. Cena pro dítě 4 –12 let zahrnuje ubytování, polopenzi a vstupy.

Základní cena zahrnuje

  • Wellness pobyt na 3 noci
  • ubytování s polopenzí (snídaně a večeře formou bufetu) využívání hotelových vnitřních a venkovních termálních bazénů sauna neomezený vstup na pláž Hungarospa a do lázní (podle otevírací doby) /> využití krytého zážitkového bazénu Aqua-Palace (kromě dne odjezdu) župan fén Wi-Fi
  • Cena za osobu/ 3 noci s polopenzí a programem. Pobyt nelze krátit. Uvedené ceny neplatí v období Maďarských svátků, pro tyto termíny cena na vyžádání.
  • Dítě do 4 let bez nároku na služby ZDARMA. Cena pro dítě 4 –12 let zahrnuje ubytování, polopenzi a vstupy.

Základní cena nezahrnuje

  • Rekreační poplatek
  • Pokoj s balkonem

Informace o zájezdu

Pořadatel: CK Rywal, spol. s r.o., IČ 47668873.
Název hotelu dle pořadatele: HUNGAROSPA THERMAL HOTEL - Wellness pobyt na 3 noci
Lokalita dle pořadatele: Maďarsko, Hajdúszoboszló

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hungarospa Thermal Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 718 269
dnes 8–19 h

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

HUNGAROSPA THERMAL HOTEL - Wellness pobyt na 3 noci
  Maďarsko, Maďarské termály, Východní Maďarsko, Hajdúszoboszló

Cena
6 210 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 718 269

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
6 210 Kč
dítě 4-12 let na přistýlce
0
3 105 Kč
příplatek za pokoj s balkónem
0
420 Kč
příplatek za přistýlku
0
4 995 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč