Hotel Hanioti Village Resort

  Řecko, Chalkidiki, Hanioti

Hanioti Village & Spa

    Řecko, Chalkidiki, Makedonie (Řecko), Hanioti
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Příjemný, pěkně a čistě upravený hotelový areál je zasazen do klidného prostředí, zeleně a zahrady s palmami, keři, stromy a květinami. Nachází se mezi letovisky Chanioti a Pefkochori. Ideální místo, kde si můžete odpočinout od ruchu města a každodenních starostí. Do letoviska Chanioti se dostanete po cca 8 minutách chůze V ceně zájezdu není zahrnut transfer z letiště k hotelu a zpět, možné zajistit na poptání.

Vybavení hotelu

Recepce (06:30-02:30), žehlička (na vyžádání), salónek s TV, vnitřní restaurace s venkovním posezením, Lazy Croc bar, kavárna. Upozorňujeme, že v hotelu není výtah, krásná zahrada, parkoviště. Wifi ve veřejných prostorách zdarma. Tento hotel se skládá ze čtyř samostatných budov včetně hlavní budovy vystavěných v tradičním řeckém stylu. Celkem je zde 36 pokojů (1-, 2lůžkových, pokoje typu junior suite a suite s možností až 2 přistýlek s výhledem na bazén nebo zahradu).

Vybavení pokoje

Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem nebo vanou, WC, klimatizací, chladničkou, fénem, TV (místní programy), chladničkou, balkónem s výhledem na bazén, okolí nebo do zahrady. Trezor na recepci (za poplatek cca 12€/týden). Jednolůžkové pokoje s výhledem do zahrady a superior jednolůžkové pokoje s výhledem na bazén a jsou jen na vyžádání. Přesný popis a cenu za ubytování v pokoje typu suite Vám rádi sdělíme na vyžádání. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Stravování

Pouze snídaně formou bufetu. Za příplatek lze dokoupit večeře nebo ALL INCLUSIVE LIGHT (viz popis) podávané v sesterském hotelu Anna Maria Paradise. ALL INCLUSIVE LIGHT ZAHRNUJE: - O přesném rozsahu stravy, časů a služeb all inclusive light jsou klienti informováni po příjezdu do hotelu - Snídaně (08:00-10:00) formou bufetu, obědy (13:00-14:00) se skládají ze salátů a hlavního jídla s výběrem z 2 nabídek, - - večeře (18:30-20:00) jsou s výběrem z 3 předkrmů a 3 hlavních jídel + dezert (sladkost nebo ovoce) - Odpolední filtrovaná káva nebo čaj se sušenkami od 17:00 do 18:00 - Neomezená konzumace rozlévaných místních nealkoholických nápojů (voda, nealko, filtrovaná káva, čaj) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (točené pivo, víno, ouzo, tsipouro) od 11:00-22:00

Pláž

Nejbližší písečná pláž Molos Beach je cca 5 minut chůze. Vstup do vody pozvolný, moře je zde čisté, koupání příjemné.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hanioti Village Resort ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 229 189
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hanioti-village-spa-chalkidiki-recko-z1229189/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací