Hotel Helios

  Španělsko, Mallorca, Can Pastilla

4/5

Helios

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, Can Pastilla
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Místo:

Nachází se v okrese Can Pastilla, v přechodu k Playa de Palma Balneario mezi 14. a 15. dnem Písečná pláž je vzdálena jen asi 100 m. Ve středu Ca'n Pastilla nabízí spoustu nákupních a zábavních podniků se nachází v blízkosti.

vybavení:

Komplex má 305 pokojů rozložena na 5 podlažích. Mezi další zařízení patří lobby s recepcí, výtahy, salonky, satelitní TV místnost, Wi-Fi (v ceně), restaurace, bar a úschovnou jízdních kol. jsou plavecký bazén a sluneční terasa v rozsáhlé zahrady. Lehátka a slunečníky u bazénu hotelu.

ubytování v rodinném domě:

Dvoulůžkové pokoje (A / B1-2A) jsou moderně zařízené a mají klimatizaci (teplé nebo studené), trezor, satelitní TV, Wi-Fi připojení k internetu (v ceně), telefon, koupelna se sprchovým koutem, WC a balkon. Případně dvoulůžkových pokojů na straně bazénu (A / B1-2C), jinak vybavené A2A, rezervovat.

Stravování:

Breakfast (B) nebo polopenze (A). Všechna jídla formou pestrého bufetu s kuchařskou show.

Zábava:

Denní a večerní zábava.

Sport / Aktivituten:

Včetně: bocce, minigolf, shuffleboard, stolní tenis.

wellness:

Za poplatek: parní lázeň, zážitkové sprchy, krytý bazén, masáže, sauna, jacuzzi.

rodiny:

samostatný dětský bazén, dětské hřiště.

Info:

Kreditní karty: MasterCard, Visa; Kategorie zemí: 3 hvězdy.

Line Poznámka:

Činnosti a zařízení ve venkovním prostoru podléhá povětrnostním vlivům jsou k dispozici.

Poznámka:


Vláda Baleárských ostrovů se rozhodl pro pobyty od 01. 07. 2016 pobytovou taxu ( „daně pro udržitelný cestovní ruch“, srovnatelné s daní), které mají být zvýšen. Tato daň se platí každý host v hotelu a je závislá na druhu a kategorii turistické ubytovny a délce pobytu. Částka se pohybuje mezi 0,50 € a 2,00 € za osobu a den, plus. 10% DPH. V hlavní sezóně (01. 05. -31. 10.). Sezónu (01. 11. -30. 04.) Tento se sníží o 50%. Hosty, kteří zůstávají déle než osm po sobě jdoucích nocí, platí od devátého dne pouze 50% daně. Děti mladší 16 let jsou osvobozeny od placení daně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Helios ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 70 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Wichtiger Hinweis: Steuer für Nachhaltigen Tourismus: Auf den Balearen wird seit dem 01.07.2016 eine "Steuer für Nachhaltigen Tourismus" erhoben, die sich nach Art und Kategorie der Unterkunft sowie der Dauer des Aufenthaltes richtet und direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen ist. Diese liegt in der Hauptsaison (01.05. – 31.10.) zwischen 0,50,- € und 2,00,- € pro Person und Tag, zzgl. 10% MwSt. In der Nebensaison (01.11. – 30.04) reduziert sich der Betrag um 50%. Gäste, deren Aufenthalt länger als 8 aufeinanderfolgende Nächte dauert, müssen ab dem 9. Tag nur noch 50% der Steuer entrichten. Kinder unter 16 Jahren sind von der Zahlung der Steuern ausgenommen.

entspannte Atmosphäre ... Kinderbecken... direkt am Strand ...

Lage: Im Ortsteil Ca’n Pastilla, am Übergang zur Playa de Palma zwischen Balneario 14 und 15 gelegen. Zum Sandstrand gehen Sie nur etwa 100 m. Das Ortszentrum von Ca'n Pastilla mit zahlreichen Einkaufs- und Unterhaltungsmöglichkeiten befindet sich in unmittelbarer Nähe. Transferzeit: ca. 30 bis 55 Minuten.

Ausstattung: Die Anlage verfügt über 305 Zimmer, die sich auf 5 Etagen verteilen. Zu den weiteren Einrichtungen zählen eine Empfangshalle mit Rezeption, Lifts, Salons, SAT-TV-Raum, WLAN (inklusive), Restaurant, Bar und Fahrradkeller. In der weitläufigen Gartenanlage befinden sich der Swimmingpool und eine Sonnenterrasse. Liegen und Sonnenschirme sind am Pool inklusive.

Unterbringung: Die Doppelzimmer (A/B1-2A) sind modern eingerichtet und verfügen über Klimaanlage (warm, kalt), Mietsafe, SAT-TV, WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Dusche, WC und Balkon. Wahlweise Doppelzimmer zur Poolseite (A/B1-2C), sonst ausgestattet wie A2A, buchbar.

Essen & Trinken: Frühstück (B) oder Halbpension (A). Zu allen Mahlzeiten abwechslungsreiche Buffets mit Show-Cooking.

Unterhaltung: Tages- und Abendanimation.

Sport/Aktivitäten: Inklusive: Boccia, Minigolf, Shuffleboard, Tischtennis.

Wellness: Gegen Gebühr: Dampfbad, Erlebnisduschen, Hallenbad, Massagen, Sauna, Whirlpool.

Familien: Separates Kinderbecken, Spielplatz.

Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 3 Sterne.

Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

Preisteilinformationen:

Folgende Informationen sind gültig für die Sommersaison 2018:
Buchungshinweis: Mindestaufenthaltsdauer 4 Nächte. HP buchbar unter H11630A, Zimmertypen wie oben.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 000 651
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 3 recenzí

Jiřina srpen 2013 Hotel Helios, Can Pastilla. Hotel, pokoj, strava, personál, pláž, obchody: v pořádku, byli jsme velmi spokojení. Za neseriózní považujeme skutečnost, že v po... celá recenze

Janka červen 2013 Hotel Helios-Can Pastilla. Pobytové místo i hotel doporučuji-spokojenost v době 15.-26.6.2013... celá recenze

katulka-z... srpen 2012 Super dovolená. 25.8.-5.9.2012. Pěkná dovolená-velký čistý hotel hned u pláže a promenády se spoustou obchodů a restaurací nedaleko hlavního města... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-helios-balearske-ostrovy-spanelsko-z1000651/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací