Hotel Henann Alona Beach Resort

  Filipíny, Bohol, Bohol Island

Henann Resort Alona Beach & Tawala

  Filipíny, Bohol
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Henann Resort Alona Beach & Tawala je největší resort nacházející se v jižní části ostrova Panglao, který se skládá ze dvou částí - Alona Beach (u pláže) a Tawala (otevření v lednu 2020), rozmístěných ve svěží zahradě s palmami. V bezprostřední blízkosti se nachází velký výběr barů a restaurací s místní i mezinárodní kuchyní, kde se podávají ryby a mořské plody. Hotel se nachází přibližně 124 km od letiště Cebu (transfer zahrnuje trajekt a autokarovou dopravu).

Pláž

Přímo u hotelu se nachází krásná písečná pláž Alona, která je známá svými korálovými útesy a rozmanitou mořskou faunou - ideální místo pro šnorchlování. Slunečníky a lehátka na pláži jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

Recepce s lobby otevřenou 24 hodin denně, velká, dobře udržovaná zahrada, 5 velkých bazénů s brouzdališti (z toho 2 v části Tawala) - lehátka a slunečníky u bazénů v ceně, obchod se suvenýry, konferenční centrum s kapacitou až 1 000 osob, prádelna (za poplatek), směnárna, úschovna zavazadel, turistická informační kancelář.

Internet

V celém hotelu i na pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Stravování

Snídaně se podává formou bohatého bufetu. K dispozici jsou 3 restaurace (Christina's, Seabreeze Buffet a Coral Cafe), hlavní bar a bary u bazénu.

Sportovní a animační program

V areálu hotelu se nachází posilovna (k dispozici od 16 let). Za příplatek je k dispozici wellness centrum (ošetření obličeje a těla, masáže), vodní sporty (včetně windsurfingu, potápění, kajaků a vodních skútrů).

Místní kategorie
*****
Názor CK

Exkluzivní nemovitost pro nejnáročnější klienty, která nabízí nejvyšší standard služeb. Doporučujeme pro dovolenou ve dvou díky jeho atraktivní poloze v tropické zahradě, přímo na krásné písečné pláži Alona Beach a zároveň v centru zábavní části ostrova.
Hotel se nachází v centru ostrova.

Program

Den 1
Sraz na letišti F. Chopina ve Varšavě, u stanoviště CK 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Let do Cebu (buď přímý let nebo pravidelnou linkou s přestupem).
Den 2
Přistání, transfer do vybraného hotelu.
Den 3 až předposlední
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, účast na fakultativních výletech. Předposlední den vystěhování, transfer trajektem na ostrov Cebu a přelet do Polska (přímým letem nebo pravidelnou linkou s přestupem).
Den poslední
Přílet do Polska. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 704 766
dnes 8–19 h