Hotel Heritance Ahungalla Resort

  Srí Lanka, Západní pobřeží, Ahungalla

5/5

HERITANCE AHUNGALLA

    Srí Lanka, Ahungalla, Sri Lanka
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Exkluzivní hotel Heritance Ahungalla je umístěn na nádherném pobřeží Srí Lanky a nabízí oázu luxusu, která spojuje bohaté gastronomické zážitky s prvotřídním komfortem. Jeho poloha je ideální - pouhých 76 km od hlavního města Colomba a 15 km od střediska Ahungalla, což umožňuje hostům snadný přístup k vyhlášeným památkám a zajímavostem regionu. V hotelu je k dispozici několik restaurací a barů, kde se setkávají hořkosladké, kyselé a kořeněné lahůdky, jak místní, tak celosvětové kuchyně. Grilování u bazénu přináší vzrušení během oběda, zatímco večer si lze dopřát delikátní večeři a osvěžující nápoj. Pro hosty jsou na vyžádání k dispozici i personalizované možnosti stravování. Hosté mohou také využít bar, kde se podávají kvalitně připravené nápoje a lehké pokrmy. Heritance Ahungalla, elegantní pobřežní resort na Srí Lance, se pyšní bohatým nabízením sportovních a rekreačních aktivit pro své hosty. K dispozici je moderní posilovna s kompletním vybavením, umožňujícím různorodý trénink pro posílení svalů a udržení kondice. Pro fanoušky rychlých a vzrušujících her jsou připraveny badmintonové kurty a stoly na stolní tenis, kde hosté mohou strávit čas se svými společníky v aktivním sportovním duchu. Tato zařízení jsou ideální pro společné zápasy a zábavné momenty s rodinou či přáteli. Dva bazény v resortu poskytují dokonalé místo k osvěžení. S 152 prostornými pokoji, zdobenými odstíny sépie a perleťově bílými tóny, tento resort nabízí nejen útulné ubytování, ale také nádherné výhledy na modrou oceánskou šíři z malebných balkonů. K dispozici jsou různé kategorie ubytování, včetně Deluxe (cca 28 m2), Premium Deluxe (cca 28 m2), Luxury (cca 45 m2), Suite (cca 65 m2) a Luxury Suite (cca 78 m2). Všechny pokoje jsou vybaveny moderním vybavením, jako jsou klimatizace, bezplatné Wi-Fi, přístroje na přípravu kávy a čaje, minibar a televize. Heritance Ahungalla není jen o odpočinku; je také ideálním místem pro firemní akce a události. S nadšením a profesionálním přístupem týmu je zaručen úspěch každé firemní akce, výletu nebo setkání. Pro páry hledající romantické prostředí pro svatbu nabízí hotel dokonalou kombinaci Geoffrey Bawovy architektury a nádherného pobřeží. Tým profesionálů se postará o každý detail, od venkovních plážových svateb po vnitřní recepce v tanečním sále, aby tento den byl nezapomenutelným zážitkem plným lásky a krásy. Resort je navržen tak, aby každý okamžik byl výjimečný, a každý host odcházel s nezapomenutelnými vzpomínkami na svůj pobyt. Celkově lze konstatovat, že Heritance Ahungalla nejen nabízí luxusní ubytování a vynikající stravování, ale také zajišťuje, aby hosté měli možnost využít moderních sportovních a rekreačních zařízení, která přispívají k celkovému zážitku z pobytu v tomto nádherném resortu.
Stravování typu All-Inclusive zahrnuje stravování a nápoje během pobytu v hotelu.
Zde je obvyklý popis toho, co můžete očekávat od stravování typu All-Inclusive:
Snídaně, obědy a večeře: Tento typ stravování zahrnuje všechny hlavní jídla během dne. Snídaně může být podávána jako bufet nebo la carte, zatímco obědy a večeře mohou být buď bufetové, nebo servírované v restauracích s jídelním lístkem.
Lehké občerstvení: Mezi hlavními jídly jsou často k dispozici lehké občerstvení, jako jsou sendviče, pizzy či dezerty.
Nápoje: Nealkoholické nápoje, jako jsou sodovky, voda, čaj a káva, a také alkoholické nápoje, jako jsou piva, vína a koktejly. Výběr alkoholu může být omezen na místní značky s možností dokoupení prémiových mezinárodních značek. Restaurace a bary: All-Inclusive resorty obvykle nabízejí více restaurací a barů. Některé mohou vyžadovat rezervace, zatímco jiné jsou volně přístupné.
Room service: Služba není součástí All-Inclusive.
Speciální události a večerní programy: Některé resorty mohou pořádat speciální tematické večery, galavečeře nebo show jako součást All-Inclusive balíčku. Rozsah a kvalita stravování v rámci All-Inclusive balíčků se řídí konkrétní nabídkou a podmínkami hotelu. Cestující na Srí Lanku za turistickým účelem před příjezdem na Srí Lanku musí zajistit elektronickou cestovní autorizaci, tzv. ETA (Electronic Travel Authorization), a to prostřednictvím webové stránky eta.gov.lk . Poplatek USD 50 / osoba.

Základní cena zahrnuje

  • letecká doprava - trasa: PRG-DXB-CMB

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIME TRAVEL spol. s r.o., IČ 49356861.
Název hotelu dle pořadatele: HERITANCE AHUNGALLA *****
Lokalita dle pořadatele: Ahungalla, Sri Lanka
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Heritance Ahungalla Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 676 947
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Západní pobřeží

5/ 5 2 recenzí

J. říjen 2016 Prohlídka hotelu Heritance Ahungalla *****. Hotel jsem navštívila v rámci infocesty po Srí Lance. V době naší návštěvy byl zcela obsazen, což svědčí o oblíbenosti.... celá recenze

Martina D. září 2011 Prohlidka hotelu Heritance Ahungalla. Hotel se pyšní velkým areálem, který není od pláže oddělen plotem, vstupní hala je krásná s velkým bazénem a přímým výhledem na oc... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

HERITANCE AHUNGALLA
    Srí Lanka, Ahungalla, Sri Lanka

Cena
36 271 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 676 947

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
36 270,67 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 287 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
792 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 590 Kč