Hotel Heritance Ahungalla Resort

  Srí Lanka, Galle, Ahungalla

5/5

Heritance Ahungalla

    Srí Lanka, Galle, Ahungalla
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Při pohledu na tento luxusní architektonický skvost zasazený mezi vodní hladiny ztratíte až dech! U nádherné dlouhé zlatavě písečné pláže v tropické zahradě!

Přehled

jeden z neluxusnějších hotelů na ostrově výborná kuchyně výjimečný servis možnost příplatku na ALL INCLUSIVE držitel mnoha ocenění Wi-fi internet zdarma

Stručná poloha

cca 110 km od letiště cca 3,5 hodiny jízdy z letiště přímo na pláži

Poloha

Ahungalla, přímo na krásné písečné pláži, v tropické zahradě, vzdálenost od letiště cca 110 km a cca 75 km jižně od hl. města Colomba. Hotel je dalším mistrovským dílem vyhlášeného architekta Geoffreye Bawy.

Vybavení hotelu

128 deluxe a 15 luxury pokojů, 5 suite a 4 luxury suite, všechny s výhledem na moře. Klimatizace, 3 restaurace, 4 bary, noční klub, 2 bazény, jacuzzi, fitness, vodní sporty, vodní pólo, vodní lyže, tenis, plážový volejbal, jízda na slonech, badminton, fotbal, stolní tenis, billiard, animační programy, boutique, knihovna, hrací automaty, business centrum, konferenční sál, lékař, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma, půjčovna kol.

Vybavení pokoje

Deluxe pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa, sedací souprava, výhled na moře. Možnost přistýlky.

Deluxe pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky

Deluxe pokoj pro 2 osoby, možnost 1 přistýlky

Stravování

snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze, plné penze či ALL INCLUSIVE - vše formou kombinace bufetu a servírovaného menu.

Názor CK

Při pohledu na tento luxusní architektonický skvost zasazený mezi vodní hladiny ztratíte až dech! U nádherné dlouhé zlatavě písečné pláže v tropické zahradě!

Poznámka

za příplatek možnost ubytování v luxury pokoji nebo ve suite.

Poznámka - letecká doprava

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

Základní cena zahrnuje

leteckou dopravu Praha - Colombo - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, česky mluvící asistenci místní CK na telefonu, pojištění CK proti úpadku.

Základní cena nezahrnuje

vízum 1.500 Kč na osobu, komplexní cestovní pojištění.

Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: Heritance Ahungalla *****
Lokalita dle pořadatele: Ahungalla, Ahungalla
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Heritance Ahungalla Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 628 577
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Galle

5/ 5 2 recenzí

J. říjen 2016 Prohlídka hotelu Heritance Ahungalla *****. Hotel jsem navštívila v rámci infocesty po Srí Lance. V době naší návštěvy byl zcela obsazen, což svědčí o oblíbenosti.... celá recenze

Martina D. září 2011 Prohlidka hotelu Heritance Ahungalla. Hotel se pyšní velkým areálem, který není od pláže oddělen plotem, vstupní hala je krásná s velkým bazénem a přímým výhledem na oc... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Srí Lanka

Srí Lanka je ostrovním státem v Indickém oceánu u jihovýchodního výběžku Indie, s níž je spojen pásem korálových útesů, nazývaných Adamův most. Dříve byl ostrov známý pod názvem Cejlon. Přírodní krásy tohoto stálezeleného ostrova jsou díky příznivému podnebí velmi rozmanité a Srí Lanka je domovem jedinečných rostlinných i živočišných druhů. Krajina přechází od pobřežních písečných pláží a palmových hájů přes čajovníková a rýžová pole po deštné pralesy. Stejně bohaté je i moře, zejména korálové útesy jsou plné pestrobarevného života. Stejně jako příroda, tak i umělecké a architektonické památky na tomto ostrově své návštěvníky ohromí. Ve městech to jsou stavby pamatující éru kolonialismu. Po celém ostrově jsou rozesety posvátné chrámy, svatyně a poutní místa hinduistických a budhistických náboženství.

Srí Lanka - více informací

Nezávazná objednávka

Heritance Ahungalla
    Srí Lanka, Galle, Ahungalla

Cena
44 740 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 628 577

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
41 680 Kč
3. osoba na přistýlce
0
40 530 Kč
1. dítě 2-12 let na pevném lůžku
0
38 270 Kč
1. dítě 2-7 let na přistýlce
0
26 860 Kč
1. dítě 7-12 let na přistýlce
0
32 570 Kč
povinný příplatek za polopenzi - dospělá osoba
0
3 060 Kč
povinný příplatek za polopenzi - dítě
0
1 610 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj - osoba na pevném lůžku
0
8 300 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 900 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 160 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 10 dní
0
1 490 Kč