Hotel Hilton Dead Sea Resort & Spa

  Jordánsko, Mrtvé moře, Ma'in

Hilton Dead Sea Resort & Spa

  Jordánsko, Mrtvé moře
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Nejnovější hotel v oblasti Mrtvého moře. Nachází se ve vesnici Sowayma, necelý kilometr od nákupního centra Samarah, v těsné blízkosti kongresového centra King Houssein Bin Talal. Letiště v Ammánu je vzdáleno 65 km od hotelu. Národní park Kumrán je vzdálen přibližně 12 km.

Pláž

Přímý přístup na nejlepší soukromou pláž s bílým pískem v regionu. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

K dispozici pro hosty

Hodinová recepce, výtahy, 3 restaurace (hlavní - "Spectrum", italská - "Bacchus" a libanonská - "1312"), 4 bary (v lobby, u bazénu, na pláži a na střeše), kavárna, 4 bazény s výhledem na moře (1 v zimě vyhřívaný), bankomat, směnárna, turistická informační kancelář, úschovna zavazadel, trezor na recepci, zařízení pro osoby se zdravotním postižením, obchodní centrum a konferenční místnosti, , obchod se suvenýry, půjčovna aut a soukromé parkoviště v areálu hotelu.

Internet

Ve společných prostorách hotelu a na pokojích je k dispozici bezplatný internet.

Stravování

Kontinentální snídaně (7:00-11:00) formou bufetu v hlavní restauraci "Spectrum". , na vyžádání jsou k dispozici různé dietní varianty. Láhev vody na pokoji denně doplňovaná. Možnost dokoupení obědů a/nebo večeří. Nápoje k jídlu a mezi jídly za příplatek..

Sportovní a animační program

Hosté mohou zdarma využívat bazény bez okrajů s krásným výhledem na Mrtvé moře a hotelové wellness centrum. Nabídka lázní zahrnuje masáže za příplatek, relaxační zónu, obličejové masky a procedury pro celé tělo. Ve fitness centru se nachází dobře vybavená posilovna s nepřetržitým provozem, která je ideální pro ty, kteří ocení aktivní dovolenou. V letní sezóně se ve střešním baru budovy večer (6x týdně) hraje hudba v podání DJ. Pro nejmenší je k dispozici bazén, venkovní hřiště a dětský klub s hrami a animacemi (otevřeno 7 dní v týdnu od 9:00-21:00, o víkendech od 9:00 do 18:00).

Místní kategorie
*****
Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti u stanoviště CK 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady
Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři, fakultativní výlety atd.
Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a návrat do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hilton Dead Sea Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá, molo
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 704 955
dnes 8–19 h

Lokalita