Hotel Hilton Fiji Beach Resort & Spa

  Fidži, Viti Levu, Denarau

Hilton Fiji Beach Resort and Spa

    Fidži, Denarau Island
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Resort se nachází na ostrově Denarau,  západně od hlavního ostrova Viti Levu, od něhož je oddělen malou lagunou.

Vybavení

Resort s recepcí 24 hodin denně. Restaurace a bary: Koro -mezinárodní bufet a bar pouze pro dospělé, Maravu - asijská, Nuku Restaurant - mezinárodní bufet, L´Epicier - kavárna. Zahrada, terasa, piknikové prostory, gril, bazén, dětský bazén, vodní skluzavky, turistické informace, společenské prostory, suvenýry, mini market, půjčovna aut, parkoviště.

Pokoje

DRGV:  koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, stropní větrák, TV/sat., WiFi, telefon, trezor, set na přípravu čaje a kávy, kávovar Nespresso, minibar za poplatek, CD/DVD přehravač, žehlička a žehlící prkno, terasa/balkon. Výhled do zahrady.  DRBF: Viz DRGV pokoj s výhledem na oceán. DR2BBF: Viz DRBF, pokoj s dvěma ložnicemi a oddělenou obývací částí.

Zábava

Animační tým, večerní zábavní program, živá hudba, happy hour, tematické večeře (za poplatek) 

Stravování

Ubytování se snídaní.

Pláž

Resort má vlastní soukromou písečnou pláž.

Sportovní nabídka

Zdarma:  Fitness, přenos sportovních událostí. Za poplatek:  Aerobic, vodní sporty, šnorchlování, potápění, rybaření, golfové hřiště (do 3 km)

Extra služby

Hotel nabízí svatební balíčky

Wellnes

Kui Spa Za poplatek: Masáže, salon krásy, manikúra, pedikúra, kadeřnictví, make-up, péče o tělo, peelingy.

Internet

Zdarma:  Zdarma ve společných prostorách Za poplatek:  Na pokojích

Maximální obsazenost

Dvoulůžkový pokoj (DRGV/DRBF): 3+0 / 2+1 / 2+0 / 1+0 Pokoj se dvěma ložnicemi (DR2BBF): 5+0 / 4+1 / 4+0 / 3+2 / 3+1 / 3+0 / 2+2 / 2+1 / 2+0 / 1+0

Doba transferu

20 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hilton Fiji Beach Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 244 111
dnes 8–19 h

Lokalita

Fidži

Tichomoří odedávna lákalo mořeplavce a námořníky k objevování nových míst. Objevte s námi tedy krásu Fidžijského souostroví, ostrovy a ostrůvky rozházené jako perly v oceánu. Tento tichomořský ráj není zasažen turistickým ruchem. Nádherné bílé pláže a tyrkysová modř jsou až neskutečně jasné. Flóra a fauna se zdají být nevyčerpatelnými: palmové porosty, cukrová třtina, mahagonové dřevo, exotické ptactvo, pestrobarevné květiny.

Největším ostrovem je Viti Levu, zde se nacházejí dvě mezinárodní letiště (Nadi a Suva), také správní úřady a kulturní památky. Kolem hlavního ostrova je rozeseto přes 300 ostrovů. Podnebí je tropické se dvěma letními obdobími – vlhká letní sezóna (prosinec–březen) a suchá chladnější zima (duben–listopad). Průměrná roční teplota je příjemných 27 °C. Směsice melanéské, polynéské, indické, čínské a evropské kultury činí z Fidži unikátní kulturní prostředí. Život společnosti není založen na krevních poutech; vůdčím prvkem nyní je komunita, kterou spojují společná práce, obřady, hrdost i smutek. Možná se vám poštěstí zhlédnout některý z místních rituálů. Nejtypičtějším gestem je pití „kavy“, nápoje z kořene pepřovníku. Původní obyvatelé byli kanibalové, nyní tyto tradice jsou již překonané. Oficiálním jazykem je angličtina, měnou je fidžijský dolar.

Fidži - více informací