Hotel Hilton Rio De Janeiro Copacabana

  Brazílie, Rio de Janeiro, Copacabana

Hilton Rio de Janeiro Copacabana

    Brazílie, Rio de Janeiro, Rio de Janeiro - Copacabana
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází přímo mezi pláží Copacabana a Leme. Živá část města nabízí ideální nákupní a restaurační možnosti. V docházkové vzdálenosti najdete nákupní centrum Rio Sul.

Vybavení

Moderní pokoje, recepce 24 hodin denně. Restaurace a bary: The View -mezinárodní/brazilský bufet, The Roof  - koktejlový bar, On the Rocks - koktejlový bar, The Pool Bar - lehké snacky a koktejly u bazénu. 2 bazény, sluneční terasa, noční klub/DJ, wellness centrum, kadeřnictví, suvenýry, business centrum, společenské prostory, půjčovna aut, garáž.

Pokoje

Pokoj Standard DRS:  koupelna/WC (vysoušeč vlasů), klimatizace, TV/sat., WiFi, minibar (za poplatek), telefon, trezor, set na přípravu kávy a čaje, žehlička a žehlící prkno, dokovací stanice pro iPod, služby buzení. Velikost pokoje 22m. Pokoj Ocean view DROV: viz: DRS. Pokoj s částečným výhledem na oceán.  Apartmá Junior JS:

Stravování

Ubytování se snídaní. Možnost dokoupení večeře. Stravování formou à la carte - 3 chody na osobu a jeden nealkoholický nápoj. Ostatní nápoje nejsou v ceně.

Pláž

Známá písená pláž Copacabana je přímo u hotelu. Klidnější část pláže (Leme) je cca 2 minuty chůze. Hotel nabízí vlastní plážové zázemí, kde jsou zdarma lehátka, slunečníky a osušky.

Sportovní nabídka

Zdarna: Fitness, pláž, přenos sportovních utkání. Za poplatek: Pronájem kol

Extra služby

Hotel nabízí za poplatek služby pro domácí zvířata. 

Wellnes

Za poplatek:  Sauna, parní lázně, masáže, jacuzzi, relaxační místnost.

Internet

Zdarma:  WiFi v celém hotelu 

Maximální obsazenost

Pokoj/apartmá (DRS/DROV/JS): 3+0, 2+1, 2+0, 1+0

Doba transferu

30 min

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hilton Rio De Janeiro Copacabana *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 381 766
dnes zavřeno

Lokalita

Brazílie

Brazílie je největší stát v Latinské Americe, jehož teritorium se táhne od východního pobřeží přes amazonské pralesy až k vrcholkům And. Díky tomu nabízí Brazílie různorodost krajiny a podnebí. V Brazílii můžete zdolávat vrcholky hor, brodit se houštinami pralesů nebo odpočívat u modrého moře na sluncem prohřátém písku. Tropické podnebí je zárukou celoroční turistické sezóny. Úředním jazykem je portugalština.

Brazílie - více informací