LH Parkhotel Hluboká nad Vltavou

  Česko, Jihočeský kraj, Hluboká nad Vltavou

LH Park hotel: Pobyt se snídaní 2 noci

    Česko, Jihočeské rybníky, Jihočeský kraj, Povltaví, Hluboká nad Vltavou
Tento hotel není aktuálně v nabídce
LH Park hotel

LH Parkhotel **** Hluboká se nachází v Jižních Čechách v blízkosti zámku Hluboká nad Vltavou – jednoho z nejnavštěvovanějších zámků v ČR. Je ideálním výchozím bodem pro návštěvu UNESCO lokalit a zajímavostí Jižních Čech a místem pro aktivní i pasivní trávení dovolené.

Ubytování

Hosté se mohou ubytovat ve standardních pokojích s možností přistýlky, které jsou vybaveny dvěma lůžky 90x200 cm (možnost TWIN a manželské postele), SAT/TV, telefonem, minibarem, kávovarem, trezorem, pracovním stolem, skříní, věšákem a koupelnou s WC, fénem a hotelovou kosmetikou. Rozloha pokoje cca 20 m 2. Další typy pokojů jsou na vyžádání.

Restaurace a stravování

Hostům je k dispozici příjemná restaurace s letní terasou s výhledem do parku a na Munický rybník.  Snídaně jsou podávány formou bohatého bufetu. Je možné doobjednat si večeři formou 2chodového menu. V rámci areálu hotelu se nachází také stylová restaurace Lovecká chata s prvotřídní gastronomií. Posedět si můžete také v lobby baru.

Sport a relaxace

Milovníci relaxace jistě ocení vlastní hotelovou relax zónu, která zahrnuje privátní whirlpool až pro 4 osoby, privátní lázně pro 2 osoby a masážní a kosmetickou místnost. Hostům je k dispozici také finská a parní sauna, relaxační místnost a plně vybavené fitness centrum s cardio zónou, posilovacími stroji a činkami. V případě zájmu je možnost zapůjčení jízdního kola nebo vybavení na pétanque. Vzhledem k omezené kapacitě wellness centra a půjčovně kol doporučujeme předběžnou rezervaci cca 3 dny před vlastním pobytem (popř. hned při objednání pobytu).

Děti

Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici menší dětské hřiště v hotelovém parčíku.  

Zvířata

Pobyt s pejsky je možný za poplatek na recepci ve výši cca 350 Kč / noc.

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat na parkovišti zdarma.

Zajímavosti v místě a okolí

Město Hluboká nad Vltavou leží v Jihočeském kraji po obou březích řeky Vltavy. Největším lákadlem je novogotický Zámek Hluboká. Kromě zámku jsou ve městě i další atraktivní místa pro rodinné výlety. Za zmínku jistě stojí Zoo Hluboká, luxusní golfové hřiště nebo sportovně relaxační areál. Ve městě si na své přijdou jak milovníci historie, kultury, turistiky i adrenalinu. 

Destinace

Město Hluboká nad Vltavou leží v Jihočeském kraji po obou březích řeky Vltavy. Největším lákadlem je novogotický Zámek Hluboká. Kromě zámku jsou ve městě i další atraktivní místa pro rodinné výlety. Za zmínku jistě stojí Zoo Hluboká, luxusní golfové hřiště nebo sportovně relaxační areál.

Ve městě si na své přijdou jak milovníci historie, kultury, turistiky i adrenalinu. 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

LH Parkhotel Hluboká nad Vltavou ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 444 778
dnes 8–19 h