Holiday City Hotel

  Turecko, Side

3/5

Holiday City Hotel

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:

Menší hotelový komplex, ktorý sa nachádza len 3km od historického mesta Side. V blízkosti sa nachádza jedna z najväčších diskoték v Side, či nákupné možnosti.

Poloha:
Moderný hotel, ktorý sa nachádza neďaleko veľmi obľúbeného historického mesta Side, kde môžete nájsť veľké množstvo nákupných možností a zábavy. Side je vzdialené necelé 3 km a od Manavgat 6 km. Medzinárodné letisko v Antalyi je 55 km.
Vybavenie:
Tri 4- poschodové budovy, 83 izieb, výťah, lobby s WiFi, reštaurácia, bar, vonkajší bazén, šmyklavka, slnečníky a ležadlá pri bazéne, fitnes, stolný tenis, hamam, sauna. Za poplatok: masáže, obchody
Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (22 m2), v hoteli sú za deti považované osoby mladšie ako 12r., klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/srpcha, sušič vlasov, minibar (voda), set na kávu a čaj, TV, balkón. Za poplatok: trezor.
Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:30 - 10:00, obedy 12:30 - 14:00, večere 18:30 - 20:30, neskoré raňajky 10:00 - 10: 30, lobby bar 10:00 - 23:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00 - 23:00. Za poplatok: importované alkoholické a nealkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:
Najbližšia piesková pláž sa nachádza 750 m od hotela. Na súkromnú hotelovú pláž premáva shuttle bus (hotelový zvoz) zadarmo dva krát za deň, pláž je vzdialená 2 km. Z hotela na pláž jazdí shuttle bus o 09:30, z pláže na hotel o 16:30. Ležadlá a slnečníky na pláži sú k dispozícii zdarma, bar na pláži, občerstvenie a vodné športy sú za poplatok.

Holiday City Hotel

Základní cena zahrnuje

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Antalya - Piešťany stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava - Antalya - Bratislava, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Antalya - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČ 46915206.
Název hotelu dle pořadatele: Holiday City Hotel ****
Lokalita dle pořadatele: Side, Side
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Holiday City Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 550 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 585 650
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 6 recenzí

Dáša září 2019 Holiday City Hotel Side. V hotelu jsme byly s kamarádkou. Tento hotel jsme zvolily z důvodu možnosti ubytování v rodiném pokoji (dvě oddělené ložnice). Uby... celá recenze

Terezie září 2019 Katastrofa. Hotel určitě není 4*.... celá recenze

Zdeněk srpen 2019 Pokoj ECO. Hlavně neobjednávejte pokoj eco, má to být bez balkonu, v některý hotelech i v suterénu hezky řečeno =sklep, i bez oken , nebo si ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

Holiday City Hotel
    Turecko, Side, Turecká riviéra

Cena
714 EUR/os
(17 684 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 585 650

Zájezd

dospelá osoba na pevnom lôžku
0
493,35 EUR
za dieťa do 2 rokov bez nároku na lôžko
0
0 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-6 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 6-7 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 7-12 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 12-13 rokov
0
199 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov bez nároku na lôžko
0
59 EUR
povinný príplatok za servisné poplatky - dospelá osoba
0
199 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
21,15 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
13,05 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
11,5 EUR