Holiday Inn Algarve Hotel

  Portugalsko, Algarve, Armação de Pêra

5/5

Hotel Holiday Inn Algarve

    Portugalsko, Algarve, Armação de Pêra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • hotel přímo na pláži
  • pěkné pokoje
  • nedaleko centra
Letovisko

Armacao de Pera

Umístění

Hotel se nachází přímo na pláži, cca 500m od centra se spoustou obchodů a restaurací. Před hotelem je autobusová zastávka a letiště je vzdáleno cca 55km.

Hotel

Čtyřhvězdičkový hotel poskytuje ubytování ve 185 pokojích na 5 patrech a je vybaven vstupní halou s 24h recepcí, výtahy, klimatizací, trezory, TV místnostností, novinovým stánkem, 3 restauracemi, barem, WiFi zdarma, bazénem se sluneční terasou, kongresovým sálem, parkovištěm.

Pokoje

Pokoj typu Classic je klimatizovaný, má vlastní sociální zařízení (WC, sprchu nebo vanu, fén), TV/sat, telefon, trezor, WiFi zdarma, set na přípravu čaje a kávy. Pokoje s výhledem na moře mají balkon.

Stravování

Snídaně, polopenze, plná penze, all inclusive.

Rekreace

Fitness. Koupání, nakupování, zábava.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Holiday Inn Algarve Hotel ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 397 209
dnes 8–19 h

Hodnocení

7. nejlepší hotel v destinaci Algarve

5/ 5 1 recenzí

Dominika duben 2012 Prohlídka hotelu Holiday Inn. 4* - jeden z mála navštívených, který je umístěn přímo na pláži, velmi pěkné prostředí, leží 262 km od letiště v Lisabonu (2hodiny... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Portugalsko

Menší ze dvou zemí na Pyrenejském poloostrově představuje nedoceněnou turistickou destinaci. Každoročně Portugalsko láká tisíce Čechů na vůni pomerančů i dalšího ovoce a chuť pravého portského vína. Jih země je proslavený nádhernými plážemi a bohatým nočním životem. Jedná se o oblast Algarve, je zde vybudováno nejvíce hotelů a moře je v rámci Portugalska nejteplejší. Střed země uspokojí milovníky historie díky četným kulturním památkám a hlavnímu městu Lisabonu. Sever vábí na staré lidové tradice v malých vesničkách a na pověstné vinné sklípky. Síla portugalského patriotismu je zde největší a centrem oblasti je velmi známé Porto. Portugalsko má asi deset a půl milionu obyvatel, tedy stejně jako Česká republika. K Portugalsku náleží i další dvě oblíbené ostrovní destinace, Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1. 5. 2017 bude ve městě Santa Cruz na portugalském ostrově Madeira vybírána pobytová taxa “ecotax” ve výši 1 EUR/os./noc, max. 5 EUR/os./pobyt. Poplatek bude hrazen přímo v místě pobytu ubytovateli. Nařízení se vztahuje na všechny typy ubytovacích zařízení v obci Santa Cruz. Od poplatku jsou osvobozeny osoby do 18 let věku.

Portugalsko - více informací