Hotel Holiday Inn Bur Dubai Embassy District

  Spojené arabské emiráty, Dubaj, Bur Dubaj

4/5

HOLIDAY INN BUR DUBAI - EMBASSY DISTRICT

    Spojené arabské emiráty, Dubaj, Bur Dubaj
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis lokace

DUBAI:

Dubaj, volně přeloženo jako „místo srazu“ je dalším ze sedmi emirátů ve Spojených arabských emirátech. Je druhým největším a nejlidnatějším emirátem, hned po emirátu Abú Dhabí, se svou celkovou rozlohou 4 114 km? a 2,6 mil. obyvateli. Leží na Arabském poloostrově v Perském zálivu. Vládcem Dubaje je šajch Mohammed bin Rašíd Al Maktoum, který je víceprezidentem a premiérem SAE ( hlavou státu je emír Abú Dhabí). Hlavním centrem emirátu je město Dubaj. Město má dobře vybudovanou a hustou dopravní síť, moderní silnice a dálnice. V Dubaji je také neobvyklé složení obyvatelstva, které je tvořeno hlavně přistěhovalci (zhruba 85 %), občané SAE jsou tedy menšinou. Největší část emirátu zabírá poušť, avšak je zde spoustu krásných pláží, které jsou tvořené bílým jemným pískem, moře je azurové. Neznámější pláží je Jumeirah Beach, u které stojí ty nejvíce luxusní hotely světa. Místní moře je potápěčským rájem. Dubaj je však také emirátem plným kontrastů – velbloudi, pouště a tržiště se doplňují s vysokými budovami, nákupními centry a zábavními středisky. Jedná se zároveň o nejtolerantnější emirát. Nechybí rovněž široká nabídka vysoce kvalitních golfových hřišť, která jsou odborníky považována za jedny z nejlepších na světě. Pro příznivce aktivní dovolené se nabízí možnost výletů na kole. Obyvatelé Dubaje si libují ve zvláštnostech, o čemž hovoří mimo jiné tzv. „Palm Island“ – dva umělé ostrovy ve tvaru palem či hotel ve tvaru plachetnice „Burj al Arab“.

Popis ubytování

HOLIDAY INN BUR DUBAI - EMBASSY DISTRICT 4****:

Hotel Holiday Inn Bur Dubai – Embassy District se nachází ve staré části města se zahraničními ambasádami a nákupními centry. Hotel disponuje moderními pokoji, střešním bazénem, nepřetržitě otevřenou restaurací a bezplatnou kyvadlovou dopravou na pláž Jumeirah Public Open Beach (vstup na pláž za poplatek). Stanice metra v pěší vzdálenosti od hotelu. Mezinárodní letiště cca 25 minut jízdy. Hotel dále disponuje vstupní halou s recepcí, bary, kavárnou, barem u bazénu, konferenčními místnostmi, bazénem na střeše hotelu, business centrem, obchodem se suvenýry. Restaurace Anwar podává mezinárodní pokrmy. V tradiční anglické hospodě Two Guineas si můžete vychutnat pivo. Hotelové pokoje jsou prostorné a mají 32palcovou LCD TV, psací stůl, žehličku a koupelnu/WC (vysoušeč vlasů), klimatizaci, telefon, minibar za poplatek, trezor, set na přípravu kávy a čaje, žehlička, žehlicí prkno.

Program

Uvedená cena zájezdu obsahuje letenky za cenu v optimální knihovací třídě. Tento zájezd si můžete objednat v jakémkoliv termínu na libovolnou délku pobytu, může se zde lišit konečná cena. Rádi Vám cenu zkalkulujeme na základě Vaší nezávazné objednávky.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu dle letového řádu
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování ve vybraném hotelu na vybraný počet nocí s vybranou stravou
  • Transfer z hotelu na letiště v Dubaji nebo Sharjah
  • Česky nebo slovensky hovořící zástupce partnerské CK 24 hodin na telefonu, uvítání na letišti, nabídka výletů
  • Pojistění CK proti úpadku

Základní cena nezahrnuje

  • Cestovní pojištění - léčebné výlohy a storno zájezdu
  • fakultativní výlety
  • Povinný turistický poplatek ve výši od 2 USD/ 7 AED - 5.50 USD/ 20 AED/ pokoj / 1 noc, DLE ÚROVNĚ HOTELU, splatný na recepci hotelu při odjezdu (Abu Dhabi, Dubai, Ras Al Khaimah)
  • pozdní CHECK OUT
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: KENTLUCKY s.r.o., IČ 26475693.
Název hotelu dle pořadatele: HOLIDAY INN BUR DUBAI - EMBASSY DISTRICT ****
Lokalita dle pořadatele: Dubaj, Dubai
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Holiday Inn Bur Dubai Embassy District ****
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 555 402
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 1 recenzí

Jitka Pacalová prosinec 2015 Prohlídka hotelu Holiday Inn Bur Dubai ****. Hotel jsem navštívila a prohlédla v rámci infocesty po SAE. Nemohu tedy hodnotit stravu ani služby personálu. Hotel nabízí několik... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Spojené arabské emiráty

Spojené arabské emiráty, zkráceně označované jako SAE, se nalézají v jihovýchodní části Arabského poloostrova, podél části zálivu Ománu a na jižním pobřeží Perského zálivu. Jsou federací sedmi emirátů - Abu Dhabi, Dubaj, Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah a Umm al Qaiwain - vytvořených po získání nezávislosti na Británii. V současné době patří k nejbohatším zemím a staly se obchodním a turistickým centrem. Téměř každý turista směřující do SAE navštíví Dubaj, moderní město jako z jiného světa v poušti. Stalo se symbolem luxusu, bohatství a světových „nej“ po všech stránkách. Spojené arabské emiráty vás celoročně pohostí slunečným počasím. Srážky se vyskytují pouze v zimě a není jich mnoho. V létě je v SAE až 45 °C, v zimě potom daleko příjemnějších 25 °C.

Dubaj - letištní poplatek

Dubaj zavedla pro odlety od 1.7.2016 nový letištní poplatek ve výši 35 dírhámů (cca 228 Kč), který se dotkne všech cestujících, jež odtamtud odlétají (tedy i těch, kteří budou pouze přestupovat). Výjimkou jsou děti do 2 let a ti tranzitní cestující, jejichž číslo letu je na příletu i odletu je stejné.

Abu Dhabí - turistická taxa

V Abu Dhabí je zavedena povinná turistická taxa, která se platí na místě přímo v hotelu při check-inu ve výši 15,00 AED (pokoj/noc).

Spojené arabské emiráty - více informací

Nezávazná objednávka

HOLIDAY INN BUR DUBAI - EMBASSY DISTRICT
    Spojené arabské emiráty, Dubaj, Bur Dubaj

Cena
29 900 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 555 402

Zájezd

dospělá osoba
2
29 900 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
1 144 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
704 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 490 Kč