Hotel Holiday Inn Express Cape Town City Centre

  Jihoafrická republika, Západní Kapsko, Kapské Město

Holiday Inn Express Cape Town City Centre

    Jihoafrická republika, Západní Kapsko, Kapské Město
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel pochází z roku 2008. Objekt hostům nabízí celkem 175 pokojů. Do jednotlivých pater lze vyjet výtahem. Hosté dostanou po příjezdu na uvítanou drink. Je zde restaurace, snídaňový salónek, bar, služba hlídání dětí, prádelna, konferenční místnost a business centrum. Ve společných prostorách je možnost internetového připojení přes WiFi. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat na parkovišti.

Ubytování

Pokoje mají klimatizaci, ústřední topení a koupelnu. K standardnímu vybavení většiny pokojů patří balkón. Pokoje s koberecem mají dvoulůžkovou postel. Je tady sejf. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V objektu jsou nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/aktivity

Hosté mohou odpočívat na terase. Hotel nabízí mnoho volnočasových a sportovních aktivit, díky kterým můžete strávit svou dovolenou aktivně. Je tu například fitness studio (za poplatek).

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Lze si objednat snídaně.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

Upozornění

Cena zájezdu nemusí zahrnovat další možné poplatky hrazené na místě. Upozorňujeme, že v některých případech se může jednat o značně vysoké částky. Ověřte si tuto informaci u prodejce zájezdu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Holiday Inn Express Cape Town City Centre ***
Typ pláže: písčitá

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 200 115
dnes 8–19 h