Holiday Inn Express Krabi Hotel IHG

  Thajsko, Krabi, Ao Nang Beach

5/5

Holiday Inn Express Krabi

    Thajsko, Krabi
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento luxusní hotel je 26 km vzdálený od Thajského letiště Krabi International Airport. V okolí hotelu je spousta restaurací, obchůdků a thajských masáží v centru Ao Nang (10 minut pěšky), které je odděleno betonovým molem a silnicí od tzv. městské pláže Ao Nang Beach, která sousedí s pláží Noppharat Thara Beach. Ta se nachází přímo u hotelu, 1 minutu pěšky.

Ubytování

Všechny pokoje jsou vybaveny v moderním stylu Sino-Portuguese style, který zobrazuje krásu a historii jižního Thajska. Všechny pokoje mají balkón a Wi-Fi připojení. V pokoji je zdarma k použití žehlička, kávovar, plochá TV obrazovka, telefon. Nábytek v pokoji představují postele ( Jednolůžkové, dvojlůžkové), gauč, noční stolky, pracovní stůl s lampičkou. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou či vanou. Pro dítě je možná přistýlka zdarma.

Vybavení a služby

V hotelu jsou k dispozici pračky, fitness trenér, bar, market, restaurace a bistro. Je zde také speciální prostor pro kuřáky. Každodenní snídaně formou bufetu zdarma. Možné také zabalit snídaňový balíček na cestu.

Sport a zábava

Hotel má vlastní venkovní bazén, bazén pro děti a fitness Centrum, v okolí hotelu jsou bary, pláže a thajské masáže. Je možné objednat si výlety na lodi, lezení po skalách, či půjčování lodiček.

Stravování

Snídaně

Doprava

Letecky

1. den

PRAHA - BANGKOK
Odlet z Prahy s mezipřistáním. Občerstvení během letu.

2. den

KRABI
Přílet do Bangkoku, pokračování letu na Krabi, transfer do hotelu, ubytování. Nocleh.

3-11. den

KRABI
Volný čas na koupání a opalování. Využívání služeb hotelu. Možnost fakultativních výletů.

12. den

KRABI – BANGKOK
Transfer z hotelu na letiště v Krabi a přelet do Bangkoku. Odlet do Prahy s přestupem. Občerstvení během letu.

13. den

PRAHA
Přílet do Prahy. Konec programu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Holiday Inn Express Krabi Hotel IHG ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 50 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 553 294
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Krabi

5/ 5 1 recenzí

Ejituška únor 2019 Thajsko Krabi - Hotel Holiday Inn express. Dovolená se moc vydařila, až na jednu maličkost. Po dlouhém letu ještě dost dlouhá cesta do resortu, která trvala dle jízdy řidiče... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací