Hotel Holiday Inn Express Pretoria - Sunnypark

  Jihoafrická republika, Gauteng, Pretoria

Holiday Inn Express Pretoria - Sunnypark

    Jihoafrická republika, Gauteng, Pretoria
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel hostům nabízí celkem 303 pokojů. Do většiny poschodí lze vyjet výtahem. V objektu je hotelový sejf a směnárna. Přes WiFi (za poplatek) se mohou hosté ve společných prostorách připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, jídelna, snídaňový salónek a bar. Děti si mohou hrát na dětském hřišti. Ti, kteří přijeli vlastním autem, mohou parkovat za poplatek na parkovišti. K nabídce patří i prádelna. V jednom z 5 konferenčních sálů se mohou konat konference, přednášky a jednání.

Ubytování

V pokojích je klimatizace, ústřední topení a koupelna. Pokoje mají koberec a je v nich dvoulůžková postel. Je tady sejf. Ke standardnímu vybavení patří varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. K základnímu vybavení patří připojení k internetu, telefon, televize, rádio a WiFi. Je možné rezervovat bezbariérové pokoje. V koupelnách je sprchový kout a vana. Je zde vysoušeč vlasů. Je možné rezervovat koupelnu s bezbariérovým přístupem. V hotelu jsou nekuřácké pokoje a pokoje pro kuřáky.

Sport/aktivity

Objekt nabízí velké množství sportovních a zábavních aktivit. Objekt má bazén a venkovní bazén. Pro aktivní hosty je v nabídce fitness studio (za poplatek).

Stravování

Lze objednat nocleh se snídaní. Lze si objednat snídaně.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 196
dnes 8–19 h