Hotel Holiday Inn Beach Resort Aruba

  Nizozemí, Aruba, Palm Beach

Hotel Holiday Inn Resort Aruba

    Nizozemí, Aruba, Palm Beach
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Místo

Nachází se v samém srdci známé turistické oblasti Aruba - Palm Beach, obklopené svěže zelenými palmami, s nádherným výhledem na tyrkysové vody Karibského moře, je to ideální místo pro strávení exotické dovolené s opravdovou událostí. Každý si zde najde to své a naplánuje si čas přesně podle svého. Milovníci slastného lenošení mohou chytat sluneční paprsky na pláži nebo relaxovat u jednoho ze 3 hotelových bazénů. Pro příznivce sportu a aktivního životního stylu je k dispozici basketbalové hřiště, 4 tenisové kurty a dobře vybavená posilovna. Žízní po emocích a adrenalinu mohou zkusit štěstí při hře v kasinu. Nezapomnělo se ani na nejmenší, na které při hrách s animátory čekají úžasné atrakce. Po dni plném zážitků stojí za to si oddechnout při lahodné večeři v jedné z 5 restaurací nebo si dát drink ve vybraném baru a po návratu relaxovat v prostorných a pohodlných pokojích.

Výhody nabídky
  • přímo u písečné pláže
  • 5 restaurací a 4 bary
  • rozsáhlá sportovní a rekreační zařízení
  • pohodlné a prostorné pokoje
Umístění

ve čtvrti Palm Beach, cca. 11 km od hlavního města ostrova - ORANJESTAD, restaurace a bary u hotelu, cca. 300 m od obchodů, cca. 2 km od Motýlí farmy, cca. 9 km od skalních útvarů Casibari, cca. 12 km od bývalého zlatého dolu Bushiribana, cca. 18 km od národního parku Arikok; Cca. 13 km od letiště na Arubě; autobusová zastávka cca. 140 m od hotelu.

Pláž

Palm Beach, veřejná, oddělená hotelová část, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, přímo u hotelu, lehátka, slunečníky zdarma; Eagle Beach - nejkrásnější pláž na ostrově, veřejná, písečná, pozvolný vstup do moře, cca. 4 km od hotelu, přístup po místní komunikaci a chodníku, slunečníky a lehátka za poplatek.

Hotel

čtyřhvězdičkový, pravidelně renovovaný, 590 pokojů, 3 budovy: hlavní a 2 vedlejší, až 6 pater, výtah, lobby, 24hodinová recepce, 5 restaurací: Corals - bufet jídla, mezinárodní kuchyně, Sea Breeze - la carte, mezinárodní kuchyně, Oceanside - la carte, grilovaná jídla, Da Vinci (otevřeno: pondělí, středa, pátek, neděle) - la carte, italská kuchyně, Pizza Now - la carte, pizza, 4 bary, včetně ve vstupní hale a u bazénu; obchod se suvenýry, půjčovna kol; konferenční centrum pro max. 450 osob, bezdrátový internet zdarma; příplatky: pokojová služba, hlídání dětí, praní prádla, žehlení prádla, půjčovna aut (externí nabídka); akceptované kreditní karty: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

Pokoje

standardní: 2 osoby (možnost 1 přistýlky pro dospělého nebo 2 přistýlek pro děti), cca. 37 m2, individuálně ovládaná klimatizace, koupelna (vana nebo sprchový kout, WC; fén, kosmetický set), bezdrátový internet, satelitní TV, set na přípravu kávy a čaje, žehlící set, malá lednička, trezor, nabídka polštářů; balkon nebo terasa (stůl a židle), výhled na letovisko; částečný výhled na moře a čelní výhled na moře za příplatek.

Rekreace

3 bazény, sladká voda, zdarma slunečníky a lehátka u bazénů; tělocvična (pouze pro hosty starší 18 let), basketbal; miniklub (4-12 let), animace pro dospělé a děti, kasino; za příplatek: 4 tenisové kurty s osvětlením a půjčovnou vybavení; externí nabídka (za poplatek): vodní sporty na pláži.

All inclusive (za poplatek)

snídaně formou bufetu (7:00-11:00) v restauraci Corals, oběd podávaný v restauraci Sea Breeze (12:30-15:00) a v restauraci Oceanside (11:00- 17.00), večeře podávaná v restauraci Sea Breeze (17.30-22.00) a v restauraci Da Vinci (17.30-22.00); káva, čaj a zákusky v lobby baru ve stanovené časy; místní nealkoholické a alkoholické nápoje v uvedených barech (11.00-23.00); je vyžadováno nošení pásek all inclusive.

Zdarma
Popis

Časy výdeje jídel i fungování jednotlivých prvků hotelové infrastruktury se mohou mírně změnit v důsledku sezónnosti, povětrnostních podmínek, požadavků hostů nebo vyšší moci mimo kontrolu hoteliéra.

* Informace o oficiální kategorizaci hotelu naleznete v popisu prezentovaných zařízení (sekce 'Hotel') a je v souladu s kategorizací používanou v dané zemi. Každá země používá svá vlastní kritéria pro udělení konkrétní kategorie. Kategorizace hotelu uvedená na webových stránkách a v cestovních dokladech je naším subjektivním hodnocením hotelového standardu. Polovina hvězdičky znamená, že kategorie je příliš vysoká nebo příliš nízká ve vztahu k oficiální kategorii.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Čedok a.s., IČ 60192755.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Holiday Inn Resort Aruba ****
Lokalita dle pořadatele: Aruba, Oranjestad
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Holiday Inn Beach Resort Aruba ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 614 159
dnes 8–19 h

Nezávazná objednávka

Hotel Holiday Inn Resort Aruba
    Nizozemí, Aruba, Palm Beach

Cena
107 249 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 614 159

Zájezd

dospělá osoba
2
107 249 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
2 403 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
1 467 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 9 dní
0
1 Kč