Hotel Holiday Inn San Jose Aurola

  Kostarika, San José

Holiday Inn San Jose-Aurola

    Kostarika, San José
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis hotelu

Hotel je z roku 1986. Objekt hostům nabízí celkem 200 pokojů. Do jednotivých poschodí je možné pohodlně vyjet výtahem. Je zde směnárna. Ve společných prostorách se mohou hosté přes WiFi připojit k internetu. V objektu se nachází restaurace, kavárna a bar. Jsou zde i různé obchody. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Hotel nabízí překladatelské služby, pokojovou službu a prádelnu.

Ubytování

V pokojích je klimatizace a koupelna. V pokojích je dvoulůžková postel. Také je zde sejf a minibar. K dispozici je také mini lednička a varná konvice/kávovar. Hosté mají k dispozici sadu na žehlení. Zařízení pokoje doplňuje připojení k internetu, telefon, televize a WiFi. V koupelnách je sprchový kout a vana. Také je tu vysoušeč vlasů. V objektu jsou nekuřácké pokoje.

Sport/aktivity

V horkých dnech se mohou hosté zchladit a zaplavat si v krytém nebo venkovním bazénu. U bazénu je vířivá vana, ve které se lze příjemně uvolnit a osvěžit. Volný čas zde hosté mohou trávit různě, v nabídce je například fitness studio a spa. Je tady také kasino.

Stravování

Hosté si mohou vybrat snídaně, obědy a večeře.

Platba kartou

Je možné zaplatit platebními kartami American Express, Visa, Diners Club a MasterCard.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 246
dnes 8–19 h

Kostarika

Kostarika, středoamerická země, je nazývána malým rájem na zemi. Kryštof Kolumbus pojmenoval tuto zemi jako „bohaté pobřeží“, v překladu Costa Rica. Země si své poklady dodnes chrání a je zde vybudován propracovaný systém ochrany přírody. Pokud chcete vidět překrásnou přírodu, mnoho exotických zvířat, pláže s černým i bílým pískem, nenajdete lepší místo. Země má malou rozlohu, ale najdete zde nedotčené pralesy, vodopády, činné sopky, čtyřtisícové hory, jezera a nádherné pláže – rozhodně se zde nebudete nudit. I během pobytu máte možnost vybrat si z široké nabídky výletů do národních parků, procházky deštnými pralesy, potápění, surfování a šnorchlování. Je to bezpečná země, nemá ani armádu. Kostaričané jsou velmi přátelští, rádi se návštěvníkům svou krásnou zemí chlubí, a kamkoliv přijedete, budou se na vás usmívat. Počasí je zde příjemné, nejvhodnější doba pro cesty je od prosince do konce dubna (místní léto). Pobřežní oblasti jsou mnohem teplejší než střed země, průměrné teploty u pobřeží Karibiku jsou kolem 30 ˚C, u Tichomořského pobřeží dosahují teploty 33 ˚C.

Kostarika - více informací