Hotel Holiday Village Senec

  Slovensko, Bratislava a okolí, Senec

5/5

Holiday Village: Pobyt 7 nocí

    Slovensko, Bratislava a okolí, Jižní Slovensko, Senec
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Holiday Village

Prázdninová vesnička Holiday Village leží na severní straně Slunečních jezer v rekreačním středisku města Senec. Sluneční jezera, které se rozkládají na ploše 100 hektarů, jsou jedním z nejoblíbenějších turistických středisek na Slovensku. Mírné podnebí, teplá voda a 2 200 hodin slunečního svitu ročně zaručuje vydařenou dovolenou. V areálu Slunečních jezer je nespočet dětských hřišť, hřišť na plážový volejbal, tenisových kurtů, půjčoven sportovních potřeb, bufetů, barů a restaurací. Na severní straně je pak celoročně otevřený akvapark a vodní fotbal. Během letní sezony se zde pravidelně konají společenské akce různého druhu včetně diskoték nebo koncertů.

Ubytování

V rekreačním středisku Holiday Village je možnost ubytování v 13 samostatných apartmánových domcích s celkem 52 apartmány. Každý apartmán je vhodný pro 4 osoby. Je možnost přistavit přistýlku pro 5. osobu. Všechny apartmány jsou vybavené samostatnou 2lůžkovou ložnicí a kuchyňsko-společenskou částí, kde se nachází rozkládací gauč (rozměry 190 x 120 cm), TV a jídelní stůl pro čtyři osoby. Kuchyňský koutek je vybavený dvouplotýnkovým vařičem, rychlovarnou konvicí, ledničkou a základním nádobím určeným k přípravě jednoduchých jídel. Apartmán má vlastní koupelnu a terasu s venkovním posezením.

Gastronomie

Součástí prázdninové vesničky je restaurace, ve které je možnost pořádání společenských akcí a školení. V letních měsících je hostům k dispozici bufet (drink bar) se zastřešenou letní terasou a možností večerního posezení u živé hudby nebo kulturního programu. Bufet nabízí snídaňové menu, rychlé občerstvení, domácí moučníky, lahodné koktejly, čepované pivo, kofolu a další alkoholické a nealkoholické nápoje.

Sport a rekreace

Pro milovníky aktivní rekreace je zde připravený tenisový kurt s umělým travnatým povrchem a hřiště na plážový volejbal, za poplatek. Na recepci je možnost zapůjčení tenisových raket a míčů. Děti mohou dovádět na dětském hřišti s pískovištěm. 600 metrů od střediska najdete vodní svět Aquapark Senec, do kterého si hosté Holiday Village mohou zakoupit na recepci zlevněné vstupné. Milovníci golfu mohou navštívit okolní golfová hřiště – Golf and Country Club Bernolákovo (7 km), Golf Club Hrubá Borša (10 km) nebo Golf Club Sedin (20 km). V okolí Sence je vybudována hustá síť cyklotras.

Zvířata

Pobyt s pejskem je možný na základě předchozí rezervace za poplatek cca 10,- EUR/noc (cca 260 Kč). Platba na místě.

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat v kamerovým systémem kontrolovaném areálu prázdninové vesničky přímo před svým apartmánem, za poplatek.

Okolí

V letní sezóně  hosté mohou využít k návštěvě centra města Senec turistický vláček Holiday Express. Dále za návštěvu určitě stojí Oáza sibiřského tygra v Kostolné u Dunaje, Muzeum včelařství v Kráľovej u Sence, Vodní dělo Gabčíkovo, Jeskyně Driny ve Smolenici, Areál vodních sportů v Čunově nebo Hrad Červený kámen.

Destinace

Senec je město na západě Slovenska, nacházející se nedaleko Bratislavy. Toto město je ideálním cílem pro turisty, kteří hledají klidnou dovolenou poblíž přírody, ale zároveň chtějí mít možnost navštívit hlavní město Slovenska. Senec je známý pro svůj velký rekreační areál - Slnečné jazerá (Slnečné jezera), který se nachází nedaleko od centra města. Tento rekreační areál nabízí mnoho možností pro sportovní aktivity, jako je plavání, windsurfing, vodní lyžování a rybaření. Kromě toho je zde také mnoho možností pro relaxaci, jako jsou pláže, restaurace a bary. Další turistickou atrakcí v Senici je zámek, který byl postaven v 18. století. V současnosti se zde nachází muzeum, které přibližuje historii města a jeho okolí. Toto především letní turistické centrum si oblíbila i Marie Terezie. Horké léto a osvěžující voda, sluneční svit až 2200 hodin ročně, kvalitní ubytování a možnosti stravování, to vše dělá Senec tak přitažlivým. Sezónu otevírá kulturní akce Senecké léto. Hotely mají pro turisty nachystaný bohatý welness program. Okolím vede krásná cyklotrasa, kterou rádi krouží i bruslaři. Na Slunečných jezerech, v oblasti Sever najdete také Aquapark, napojený na vrt termální vody.

Základní cena zahrnuje

  • 7x ubytování v apartmánu, spotřeba elektrické energie a vody, ložní prádlo, osuška, vstup do areálu Slunečních jezer

Základní cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu, parkování, vratnou kauci ve výši 50 EUR (1 000 Kč)/apartmán v letní sezóně
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Holiday Village: Pobyt 7 nocí ***
Lokalita dle pořadatele: Jižní Slovensko, Senec

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Holiday Village Senec **

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 628 143
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Bratislava a okolí

5/ 5 2 recenzí

Martina červenec 2023 Pochvala. V tomto resortu jsme již po několikáté a vždy spokojeni. Opět jedeme v září a už se těšíme.... celá recenze

lenkacoudy srpen 2018 Hiliday Village. Na dovolené nám vyšlo krásné počasí, pařáky.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

Holiday Village: Pobyt 7 nocí
    Slovensko, Bratislava a okolí, Jižní Slovensko, Senec

Cena
6 340 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 628 143

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
6 340 Kč
příplatek za dětskou postýlku
0
180 Kč
příplatek za 5. osobu na přistýlce
0
2 380 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
440 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
272 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč