Hotel Albergo 2000

  Itálie, Lombardie, Trepalle

1/5

HOTEL 2000

    Itálie, Lombardie, Valtellina, Alta Valtellina, Livigno, Trepalle
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • hotel se pyšní skvělou kuchyní a výbornou vinotékou
  • příjemná rodinná atmosféra
  • nedávno zrekonstruované pokoje
  • zajímavá cenová nabídka vzhledem k poloze
  • SKIPAS V CENĚ
Informace

Domácí mazlíčci nejsou povoleni.

Letovisko

Livigno

Umístění

Příjemný čtyřpatrový hotel s rodinnou atmosférou se nachází v Trepalle. Skiareál Livigno/Mottolino je vzdáleno 500 m, skiareál Livigno/Carosello 8 km.
Skibus pouhých 50 m od hotelu. Za dobrých sněhových podmínek lze volným terénem na lyžích dojet až k hotelu.

Hotel

Recepce, bar, restaurace, společenská místnost, sluneční terasa s lehátky, WiFi, hotelový trezor, úschovna lyží, výtah, vyhrazené parkoviště (zdarma). Půjčovna lyží 400 m.

Pokoje

Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek v alpském stylu mají vlastní koupelnu, WC, TV/sat., telefon, fén, trezor, WiFi. Pokoje jsou po částečné rekonstrukci.

Stravování

Polopenze se skládá z bufetové snídaně, bohaté večeře s výběrem ze 2 až 3 hlavních jídel s přílohou, menší salátový bufet. Nápoje za poplatek.

Rekreace

K odpočinku malá sauna, turecká lázeň, vířivka, relaxační koutek s lehátky.

Lyžařské vleky

Livigno
nadmořská výška: 1810 - 2800 m
Jeden z nejlepších skiareálů v Evropě nabízí sjezdovky pro začínající i zkušené lyžaře. Snowboardisté ocení jeden z nejrozsáhlejších snowparků v italských Alpách. Pro běžkaře je v oblasti 40 km perfektně udržovaných běžeckých tratí.
Středisko nabízí 17 km modrých, 47 km červených a 13 km černých sjezdovek. K přepravě slouží 6 kabinových lanovek, 15 sedačkových lanovek a 11 vleků.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Albergo 2000 ***
Vzdálenost od sjezdovky: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 198 318
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Lombardie

1/ 5 1 recenzí

Mgr. Podolová Olomouc únor 2020 Hodnocení. Hotel jsme měli přes N***. Hotel je zcela podprůměrný, nečistý. Za celý týden nám nebyly vyměněny ručníky a ani uklizeny sanitárky... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-2000-lombardie-italie-z2198318/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací