Hotel Aldernest

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Madonna di Senale [Unser Frau im Schnalstal]

Hotel Aldernest: Lyžařský pobyt 4 noci

    Itálie, Jižní Tyrolsko, Ortler Skiarena, Trentino - Alto Adige, Madonna di Senale [Unser Frau im Schnalstal], Val Senales / Schnalstal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Rodinný hotel Aldernest **** leží v jižním Tyrolsku v malebné vesničce Madonna di Senales poblíž vysokohorského areálu Val Senales s širokými liduprázdnými ledovcovými sjezdovkami. Hotel nabízí útulně zařízené prostorné pokoje v alpském stylu, wellness centrum se saunou, vířivkou a tureckou lázní, vyhřívaný bazén, výborné zázemí pro rodiny s dětmi a kyvadlovou dopravu k 9km vzdálené sjezdovce Schnalstal, Vinschgau Valley.
Ubytování
Hosté se mohou ubytovat v komfortních dvoulůžkových pokojích a apartmánech. Dvoulůžkové pokoje typu „We love retro“ (24 m²) nadchnou klasickým tyrolským designem a balkonem s výhledem na ledovec. Jsou dobrou volbou pro rodiny s malými dětmi. Větší rodiny mají k dispozici rodinné apartmány (65 m²) se dvěma ložnicemi a prostorným balkonem. Ke standardní výbavě patří koupelna se sprchovým koutem (v případě rodinných pokojích i vanou), televize s plochou obrazovkou, trezor a vysokorychlostní připojení WIFI.
Gastronomie
V ceně pobytu je rozšířená polopenze. Snídaně je formou bohatého bufetu, odpolední svačinka se skládá z výběru uzenin a sýrů a večer je servírovaná 5chodová večeře. Výborná alpská a středomořská jídla připravená výhradně z čerstvých potravin můžete ochutnávat v hotelové restauraci. Jednou za týden se pořádá neformální setkání o uvítacího drinku. V létě si můžete těšit na grilovací večery. Na skleničku alkoholického nebo nealkoholického nápoje láká místní bar.
Wellness centrum
V hotelu se nachází wellness centrum „Oasi di Venere“ s vnitřním vyhřívaným bazénem se speciálními světelnými efekty,  tyrolskou saunou, aroma parní lázní, vířivkou a infra saunou. Speciální úprava bazénu umožňuje v létě z krytého bazénu vytvořit venkovní bazén. Je tak možnost užívat si letních slunečních paprsků a okolní kouzelné alpské přírody
Sport a rekreace
V hotelu lze zdarma zapůjčit jízdní kola. V zimě je k dispozici vyhřívaná lyžárna. 4x za týden se v hotelu cvičí joga a jednou týdně se pořádají  hodiny horolezectví pro starší děti a dospělé. V létě se navíc pořádají turistické túry s průvodcem do vysokohorské chaty Gfolltrina. V zimě je hostům k dispozici ski bus, který má zastávku přímo u hotelu.
Pro milovníky plavání je možnost si zaplavat také v poblízkém olympijském bazénu v Maso Corto. Pokud hledáte něco se špetkou adrenalinu doporučujeme vodní park Naturno nebo bazén Laces se skluzavkami. Za návštěvu stojí i termální lázně Merano.  
Děti
Hotel je velice dobře přizpůsoben rodinám s dětmi. Pro nejmladší hosty je zde k dispozici 220 m² herna s lezeckou stěnou, stolním hokejem, šípky a stolními hry. Pravidelně se připravuje bohatý animační program včetně návštěvy statku s ovečkami a králíky, pečení koláčků, atd. Od pondělí do pátku od 10:00 do 21:00 děti od 3 do 12 let mohou navštívit Dětský Klub s nabídkou pestrých a zábavných aktivit.  V zimě od pondělí do pátku hotel zajišťuje transfer nejmladších lyžařů ze sjezdovky do hotelu na oběd a na odpolední dovádění v herně. Starší děti se mohou těšit na PlayStation, stolní hokej a stolní fotbálek.
Lyžařské středisko
Val Senales je jediné středisko v jižním Tyrolsku s celoročním provozu. Trénuje zde i italský národní tým. Poblíž hotelu se nachází lyžařské středisko s ledovcem pod vrcholem hory Grawand. Je zde možnost si užívat téměř liduprázdné široké ledovcové sjezdovky s různými úrovněmi obtížnosti a  s krásnými výhledy na Palla Bianca, Wildspitze nebo Similaun.
Zvířata
Pobyt se zvířetem je možný na vyžádání. Za ubytování s Vaším mazlíčkem se účtuje poplatek
Parkování
Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat na parkovišti u hotelu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 426 343
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací