Alle Tre Baite Hotel

  Itálie, Lombardie, Santa Caterina Valfurva

2/5

Hotel Alle Tre Baite

    Itálie, Valtellina, Santa Caterina
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Alle Tre Baite se nachází v obci Santa Caterina Valfurva, je umístěný v tradiční budově typické pro údolí Valtellina a nabízí vlastní restauraci i sluneční terasu. Hotel je v bezprostřední blízkosti stanice lanovky a pár metrů od zastávky skibusu.

Skiareál Santa Caterina cca 80 m od hotelu.

Skiareál Bormio cca 12 km od hotelu.

Skibus 1. cca 10 m od hotelu (do Santa Caterina) a Skibus 2. cca 50 m od hotelu (do Bormia).

Centrum města cca 600 m.

H

Ubytování

Pokoje mají podlahy pokryté měkkými koberci a jsou zařízené tmavým dřevěným nábytkem. Vybavení pokojů: soc. zařízení (vana/sprcha, WC, vysoušeč vlasů), LCD TV, telefon, internet (poplatek), trezor. 

TYP A: 2-4 lůžkový pokoj

1 lůžkový pokoj na vyžádání vč. ceny

Vybavení

Recepce, vyhřívaná lyžárna, Wifi (za poplatek 5 Eur/pobyt), garáž a parkoviště (za příplatek), restaurace, bar, společenská místnost s krbem a TV, kongresový sál / meeting room.

Slevy

Osoby na 3. a 4. lůžku:

DĚTI DO 6 LET ZDARMA.
Děti od 6 - 15 let sleva 50%.
Osoby starší 15 let sleva 10%.
Poznámka

Dětská postýlky na vyžádání.

Domácí mazlíčci na vyžádání za poplatek.

Pobyt

Délka pobytů viz. poznámka.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Alle Tre Baite Hotel ***
Vzdálenost od sjezdovky: 100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 430 421
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Lombardie

2/ 5 6 recenzí

misa.t březen 2019 Gastro horor. Nejsme nároční a nečekali jsme žádný luxusní hotel, ale tohle bylo i na nás moc. Nejhorší z celého pobytu byla strava. Jediná vý... celá recenze

Dan březen 2019 Za trest!. Po prijeti jsme meli velice mile privitani od recepcniho ktery neumi ani slovo jinak nez italsky. Po prohlednuti pokoju nadseni je... celá recenze

Petra B. únor 2019 Nejhorší dovolená - CK N**** prostřednictvím CK F*****. Tento hotel rozhodně není vhodný pro rodiny s dětmi, ani pro klidnou rodinnou dovolenou!!! Pokud se chystáte na lyže v měsících le... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-alle-tre-baite-valtellina-italie-z1430421/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací