Hotel Gerlitzen Kanzelhöhe Almresort

  Rakousko, Korutany, Treffen am Ossiacher See

ALMRESORT GERLITZEN

    Rakousko, Korutany, Treffen am Ossiacher See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
UBYTOVÁNÍ

2 - lůžkový JUNIORSUITE GUGGENBICHL se 2 přistýlkami: Spr.+WC, SAT/TV, ložnice, obývací místnost s rozkládacím gaučem, kuchyňský kout (4 plotýnkový vařič, varná konvice, kávovar, lednice), balkon. Velikost apartmánu cca 53 m 2.

STRAVA

polopenze PLUS

DALŠÍ SLUŽBY

Dětská postýlka: 10 Eur / dítě / noc (dle dostupnosti) Zapůjčení županu: 5 Eur / probyt Hotel přijímá tyto platební karty (bez záruky): Visa, Mastercard

DÍTĚ

Až 2 děti do 5,99 let na přistýlce s polopenzí PLUS ZDARMA. Dítě zdarma a dětská cena na přistýlce platí v doprovodu 2 plně platících osob.

KOUPÁNÍ

hotelový vnitřní relaxační bazén, jezero OSSIACHER SEE 12 km

PARKOVÁNÍ

parkoviště: zdarma (dle dostupnosti) garáž: zdarma (dle dostupnosti)

POBYT SE ZVÍŘETEM

15 Eur / zvíře / noc (bez krmení)

POZNÁMKA

Pobyt začíná nástupem od 16:00 hod a večeří v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10:00 hod v den odjezdu.

SLEVY A VÝHODY

SLEVA 5% za včasný nákup do 30.4.2020 platí v termínech 29.5. - 13.9.20 SLEVA 7=6 (s možností prodloužení) platí v termínech 29.5. - 18.7. a 22.8. - 6.9.2020 (pro rezervace uskutečněné nejdříve od 1.5.20)

PROGRAMOVÝ POBYT č.1

REKREAČNÍ POBYT: - ubytování s polopenzí PLUS - snídaně formou bufetu - odpolední svačina (15:00 - 16:00 hod) - večeře formou bufetu (polévka, předkrm, hlavní jídlo, saláty a dezerty). Dětské jídlo k dispozici BONUSY ZDARMA - denně vstup do wellness: vnitřní bazén (07:00 - 19:00 hod), sauna, pára, odpočinková místost - volný vstup na pláže OSSIACH - mýtná silnice Gerlitzen v ceně (v hodnotě 8 Eur / jízda) - Wi-Fi v hale a baru s krbem - biliár (dle dostupnosti) - stolní tenis (dle dostupnosti) - stolní fotbal (dle dostupnosti) - túry s průvodcem a program Almresort Active & Fun a Kids & Mini Animation (červenec a srpen) - KORUTANSKÁ KARTA s různými slevami a výhodami např.: bezplatné využívání lanovek Gerlitzen, volný vstup do Muzea Pilz, bezplatný vstup do Keltenwelt Frög, Adventure Affenberg (včetně prohlídky s průvodcem) zdarma. Změna služeb v rámci karty vyhrazena - zážitková karty regionu VILLACH s různými slevami a výhodami např. volná jízda letním autobusem, vedené túry zdarma, program na kolech aj. Změna služeb v rámci karty vyhrazena (některé služby mohou být částečně zpoplatněny).

REKREAČNÍ POPLATEK

3,5 Eur /osoba od 17 let / noc

AKČNÍ NABÍDKA

ZDARMA BAZÉN a slevová KORUTANSKÁ KARTA ? HIT CK za 28 680 Kč - 2 dospělí + 2 děti do 5,99 let na 8 dnů / 7 nocí v termínech 29.5. - 27.6.2020 při uplatnění slevy 7=6 (při rezervaci od 1.5.20).

PROČ K NÁM ?

Proč hotel Almresort Gerlitzen: - až 2 děti ZDARMA - ZDARMA slevová KORUTANSKÁ KARTA - pokoje s kuchyňkou - vhodné pro rodiny s dětmi

VYBAVENÍ

Hotelový komplex prošel v roce 2016 částečnou rekonstrukcí. Nabízí: recepci, společenskou místnost, bar s krbem, 6 výtahů, restaurace, terasa, úschovna kol, dětská herna, biliár, stolní tenis, stolní fotbal. Wellness (350 m2): vnitřní bazén, sauna, pára, odpočívárna.

POLOHA

Hotel Almresort Gerlitzen leží v nadmořské výšce 1 500 m. n. m., cca 10 km od centra města, kde jsou obchody, restaurace. Malebné jezero Ossiacher See je vzdálené 12 km. Turistická oblast Gerlitzen se rozprostírá kolem hotelu a lanovka Kanzelbahn je vzdálená cca 500 m od hotelu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gerlitzen Kanzelhöhe Almresort ***
Vzdálenost od sjezdovky: 700 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 641 762
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-almresort-gerlitzen-korutany-rakousko-z1641762/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací