Hotel Almwelt Austria Hüttendorf Reiteralm

  Rakousko, Štýrsko, Pichl

5/5

Hotel Almwelt Austria

    Rakousko, Štýrsko, Schladming
Tento hotel není aktuálně v nabídce
O hotelu

idylicky umístěný 4 hvězdičkový resort Almwelt Austria, patří mezi špičkové hotely regionu Schladming. Resort se skládá z 29 romantických chatiček a menšího hotelu Jagdhaus, který je osobně veden a má k dispozici 12 pokojů. Dále je zde Schnepfenalm, kde se nachází restaurace/bar s výbornou kuchyní. WiFi je v celém resortu zdarma. Panoramatická terasa. Hotel, restaurace a spa jsou vzájemně propojeny podzemní chodbou. Louka s lehátky a slunečníky s rozlohou 500 m2. 

Lokalita

hotel s klidnou lokalitou, přímo u lesa a romantického jezera, krásný panoramatický výhled. Schladming je vzdálen cca 8 km.
Vzdálenost z Prahy: cca 420 km, 5 hodin a 20 minut
Vzdálenost z Brna: cca 535 km, 5 hodin a 10 minut
Vzdálenost z Bratislavy: cca 370 km, 4 hodiny

Popis pokojů

komfortní nekuřácké pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, župany pro dospělé k zapůjčení (na recepci), kabel. TV, WiFi připojením zdarma.

  • Joker pokoje Chalet: cca 18 m2, výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi, bez balkonu.
  • Dvoulůžkové pokoje Chalet: cca 21 m2, v chatě, pro 2 dosp. a 1 dítě do 18,99 let, dvoulůžková postel a pohovka na spaní, balkon nebo terasa.
  • Dvoulůžkové pokoje Jagdhaus: cca 24 m2, pro 2 dosp. a 1-2 děti do 18,99 let, dvoulůžková postel a rozkládací pohovka na spaní, samostatné WC, některé pokoje s balkonem.

Dětská postýlka do 2 let zdarma, na vyžádání, max. počet osob na pokoji nesmí být překročen ani o dítě do 2 let.

Restaurace, bary, stravování

polopenze: snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy (7.30-10 h.), k večeři výběr z menu o 5 chodech.

Fitness a lázně

zdarma využití dvoupatrového wellnesschaletu Panorama SPA s rozlohou cca 340 m2 (16-21 h., pouze od 16 let): panoramatická sauna, bylinná sauna, aromatická parní lázeň, infrakabina, zážitkové sprchy, vyhřívané lavice, odpočívárny, aj. Za poplatek: solárium a masáže.

Aktivity v hotelu a okolí

zdarma: zapůjčení holí na nordic walking, 3x týdně průvodcované túry (přes místní turistický spolek). Zdarma karta výhod Schladming-Dachstein Sommercard s řadou výhod a slev (1x za pobyt využití lanovky na ledovec, 1x denně využití různých lanovek a mýtných cest zdarma, využití veřejné dopravy zdarma, vstup na koupaliště a kryté bazény, vstup do soutěsky a různé slevy na další aktivity.
Pro rodiny: velké dětské hřiště s rozlohou 500 m2: velká trampolína, houpačky, skluzavky, hračky. Herna v hlavní budově, minizoo, vybavení pro nejmenší dětská židlička, nosítka, dětské postýlky na vyžádání.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Almwelt Austria Hüttendorf Reiteralm ****
Vzdálenost od sjezdovky: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 293 251
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Štýrsko

5/ 5 1 recenzí

Tomáš K. červenec 2016 Úžasná dovolená. Můžeme jen doporučit :-D... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-almwelt-austria-styrsko-rakousko-z2293251/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací