Hotel Alpenhof

  Rakousko, Tyrolsko, Sankt Anton am Arlberg

Hotel a depandance Alpenhof***, St. Anton am Arlberg

  Rakousko, Arlberg, Tyrolsko, Sankt Anton am Arlberg, St. Anton / St. Christoph / Stuben
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Centrum: St. Anton 1 km, depandance: 12 m, veřejný krytý plavecký bazén: Arlberg Well.com St. Anton 1,2 km, možnosti nákupu: 1 km,  nástupní stanice lanovky Rendlbahn ca 800 m, běžkařské trasy: 200 m, zastávka skibusu před hotelem, vlastní hotelový shuttle bus: zdarma od 8:00 do 11:00. 

Ubytování

2-3 lůžkové pokoje vedlejší dům - koupelna nebo sprcha / WC, fén, rádio, telefon, kabelová televize, trezor: zdarma

Stravování

Polopenze - snídaňový bufet,  večeře menu o 3 chodech, salátový bufet, vánoční večeře, silvestrovská večeře. Jídla se podávají v hlavní budově.

Vybavení

Recepce, hotelová hala, WiFi za poplatek, lyžárna, výtah, parkoviště, restaurace, terasa. Parní lázeň, sauna, vířivka.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Alpenhof ***
Vzdálenost od sjezdovky: 1500 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 174 996
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací