Hotel Alpenhof

  Rakousko, Dolní Rakousko, Semmering

Hotel Alpenhof Semmering

    Rakousko, Dolní Rakousko, Semmering
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Alpenhof*** Semmering
Základní informace

Hotel po rekonstrukci leží na slunné stráni s výhledem na podhůří Alp.

Proč si vybratHotel Alpenhof*** Semmering
  • domácí mazlíčci vítáni
  • děti do 2,9 let zdarma
  • vhodné pro rodiny s dětmi

Ubytování

V hotelu naleznete bar, restauraci, bazén, saunu, kulečník, šipky, stolnítenis, volejbalové a nohejbalové hřiště, dětské hřiště (skluzavka, malá lezecká stěna apod.), terasu a parkoviště. Konferenční místnost.

Hotel Alpenhof nabízí 126 komfortních lůžek: 56 dvoulůžkových pokojů z toho 5 rodinných pokojů a 4 vícelůžkové apartmány

Vybavení pokoje: koupelna se sprchovým koutem, WC, TV/SAT, telefon, trezorem. Pokoje v 1. a 2. podlaží disponují balkónem. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Pokoje:

Standard: pokoje ve 3. patře, bez balkonů

Standard+: pokoje v 1. a 2. patře s balkonem a výhledem do lesa,lze přidat přistýlku (ne standartní lůžko a vznikne omezený prostro v pokoji, vhodné pro děti do 12 let)

Superior: pokoje v 1. a 2. patře s balkonem a panoramatickým výhledem na hory,lze přidat přistýlku (ne standartní lůžko a vznikne omezený prostro v pokoji, vhodné pro děti do 12 let), některé pokoje mají propojovací dveře - vhodné pro rodiny s většími dětmi

Superior+: pokoje v 1. a 2. patře s balkonem apanoramatickým výhledem na hory, zmodernizovaný, lze přidat přistýlku (ne standartní lůžko a vznikne omezený prostro v pokoji, vhodné pro děti do 12 let),některé pokoje mají propojovací dveře - vhodné pro rodiny s většími dětmi

Apartmán: apartmány ideální pro rodiny

Apartmán 301 - ložnice, obývací místnost, kuchyňka a koupelna s vanou. V obývacím pokoji je rozkládací gauč. Ideální pro rodiny s menšími dětmi.

Apartmán 302, 303- dvě ložnice, a společná koupelna, ideální pro 4osob,

Apartmán 311 - tři ložnice a společná koupelna, ideální pro 6 osob

Poloha

Steinhaus am Semmering, centrum cca 2 km

Stravování

Snídaně

Výlety

Železný oř neboli železnice odnepaměti spojovala Vídeň a oblast Semmeringu a RaxAlpen. Ta byla v Semmeringu zapsaná jako světové kulturní dědictví UNESCO. V V minulosti v této oblasti nacházeli vzrušující život nejen umělci a spisovatelé z Vídně. Grandhotely a vily zde tento okouzlující svět včerejška stále připomínají.
Scenérie od alpského průsmyku u Semmeringu až po náhorní plošinu Rax je nyní dějištěm úžasných kulturních zážitků, inspirujících výletů a pravých horských dobrodružství.

Horolezecký les Stuhleck (5 km)
Různé tratě srozdílnými stupni obtížnosti aprvky zvou knapínavému dobrodružství. Horolezecký les slibuje mnoho zábavy, výzvy, sebepřekonání azískaní nových zkušeností.

Turistická okružní cesta Sonnwendstein (7 km)
Dopřejte si pohled na Rax aSchneeberg zrůzných okolních vrchů.

Dobrodružství hornictví
Navštivte hornický labyrint apoznejte práci horníků.

Ozubená dráha – Salamander nebo nostalgický parní vlak
Tato ozubená dráha Vás doveze zlázeňského místa Puchberg do horského ráje. Zde na Vás čeká příroda, turistické stezky akrásný výhled.

Bikepark Zau[:ber:]g Semmering
Zde bije srdce bikera vždy rychleji! K dispozici jsou sjezdy všech stupňů. Kola a monster koloběžky Vám zde rádi půjčí. Také můžete navštívit kurz jak pro začátečníky, tak pro pokročilé.

Lanovka na Rax
Při svém otevření v roce 1926 byla tato lanovka na horu Rax první lanovkou v Rakousku. Její dnešní moderní obdoba vyveze turisty a milovníky přírody během několika minut až na náhorní plošinu a k hostinci, který je hned vedle horské stanice.

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 146 486
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací