Hotel Ambrosiano

  Itálie, Toskánsko, Montecatini Terme

HOTEL AMBROSIANO

    Itálie, Toskánsko, Montecatini Terme
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha:

MONTECATINI TERME - HOTEL AMBROSIANO***+ Hotel Ambrosiano leží asi 100 m od historického centra a lázní v srdci termální oblasti Montecatini Terme. Hotel má výbornou pozici pro návštěvu okolních toskánských měst, cca 150 m od hotelu je vlaková stanice, cca 200 m od hotelu je stanice autobusu, možnost individuální návštěvy toskánských měst (Florencie, Pisa, Lucca, Viareggio, Siena,...)

Vybavení:

Restaurace, bar, TV místnost, výtah, terasa, garáž, krytý bazén 12x6 s jacuzzi (otevřen cca do 18 hodin), konferenční místnost. Masáže a kosmetické procedury na vyžádání a za poplatek na místě. Parkování v přilehlých ulicích za poplatek (cca 3,50 EUR/den) nebo v garáži za poplatek (cca 10 EUR/den). K dispozici také internet point za poplatek 3 EUR/hod. nebo WiFi za poplatek 10 EUR/24 hod.

Ubytování:

Jednoduše, ale funkčně zařízené pokoje s možností jedné přistýlky, koupelna a WC, telefon, TV, vysoušeč vlasů. Pokoje s balkónem za příplatek.

Stravování:

Polopenze, snídaně formou bufetu, večeře servírované (výběr z menu).

Doprava:

Vlastní.

Povinné smluvní údaje

V ceně je pouze telefonická asistence z ČR. Osoby starší 14 let platí pobytovou taxu cca 1,40 EUR/os./noc. Občanům EU stačí k vycestování platný občanský průkaz nebo cestovní pas, víza ani očkování nejsou potřeba. Pro uskutečnění zájezdu/cestovní služby není nutný určitý počet osob. Zákazník může odstoupit od smlouvy kdykoliv před zahájením zájezdu/cestovní služby proti zaplacení stornopoplatků stanovených pořadatelem. Pobyt v hotelu je vhodný pro osoby s běžnou schopností pohybu. Časy odjezdu/odletu jsou přibližné, platné časy budou uvedeny v Informacích k odjezdu a mohou se od předběžných časů mírně lišit.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Ambrosiano ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 306 210
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-ambrosiano-toskansko-italie-z1306210/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací