Hotel Angelica

  Itálie, Lombardie, Livigno

Hotel ANGELICA

    Itálie, Lombardie, Valtellina, Alta Valtellina, Livigno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Ubytovani

Účelně zařízený hotel Angelica je atraktivní především díky své výborně pozici. Je situován jen pár korků od nástupní stanice ski areálu Carosello 3000, od lanovky Campo Scuola a zároveň v centru města. Přímo v postranní uličce pěší zóny. Hotel je zdobený dobovými prvky a krásným křišťálovým lustrem. Pokoje mají dřevěný obklad a je zřetelné, že při vybavování byl kladen důraz na přírodní materiály. Velkou výhodou je, že hotel je pet friendly.

Vybavení objektu

recepce, restaurace, bar, sluneční terasa, společenská místnost, výtah, trezor, Wi-Fi připojení, lyžárna, parkoviště

Vybavení pokojů

příslušenství, SAT/TV, telefon, minibar, fénpokoj Standard 2+1 - cca. 20m2, manželská postel, rozkládací přistýlka, balkónrodinný pokoj Standard 2+2 - cca. 25m2, manželská postel, 2 samostatné postele, balkónrodinný pokoj Superior 2+2 - cca. 25m2, manželská postel, 2 samostatné postele v oddělené místnosti dřevěnou zástěnou, balkón, nebo sluneční terasa

Stravování

vlastní : snídaně - bufetové, večeře - servírované, výběr ze 2-3 menu, salátový bufet, dezert

Vzdálenost od centra

0 m přímo na pěší zóně

Vzdálenost od sjezdovky

150 m od skiareálu Carosello

Vzdálenost od skibusu

50 m od hotelu

Skipas

SKIPAS ZA PŘÍPLATEK

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Angelica **
Vzdálenost od sjezdovky: 150 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 019 675
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-angelica-lombardie-italie-z2019675/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací