Argentina Hotel

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Grado

Hotel Argentina

    Itálie, Friuli Venezia Giulia, Grado
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Cca 11 km jižně od Aquileia, na osamoceném místě uprostřed laguny a na konci dlouhého silničního mostu přes lagunu, se nachází starobylé ostrovní město Grado, jehož prostřednictvím Aquileia kdysi obchodovala se Sýrií, Kyprem, Arábií i Malou Asií. Grado nejsou malými Benátkami, i když je jim jeho historie podobná a také jeho malé a velmi pěkné historické centrum není zdaleka ztraceno mezi budovami velkého moderního letoviska, ale právě spojení historického centra s písčitými plážemi z něj vytvářejí příjemné místo pro strávení zajímavé dovolené. 

Grado Pineta obklopené borovým hájem je spojeno s centrem asi 3 km dlouhou cyklostezkou. Tato část letoviska je ideální pro klidnou rodinnou dovolenou na pláži. Místní lidé se zde rádi schází v podvečer u aperitivu. Nechybí zde ani obchody a restaurace. Větrné pobřeží si oblíbili také kite surfaři z celé Evropy.

Popis objektu

Hotel ARGENTINA*** (Viale Italia) se nachází v části letoviska Citt? Giardino, pár kroků od pláže, aquaparku Parco Aquatico i termálních lázní Terme Marine, cca 15 min. pěší chůze od historického centra. Hotel má recepci, výtahy, restauraci se specialitami místní i mezinárodní kuchyně, snack bar, internetový koutek v hale (za poplatek), Wi-Fi, společenskou místnost s TV/SAT, dětský koutek, půjčovnu kol a holí Nordic Walking. Parkovací místa pro klienty jsou k dispozici zdarma na ulici před hotelem (omezený počet). Po příjezdu jsou klienti uvítáni welcome drinkem, hotel také nabízí plážový servis a vstup na golfové hřiště Golf Club di Grado za zvýhodněné ceny (informace na recepci). Klientům je k dispozici úschovna kol se servisním koutkem a možností dobíjení elektrokol v Hotelu Villa D'Este*** (240 m). Všech 62 pokojů je jednoduše ale funkčně zařízeno, mají vlastní sociální zařízení, fén, TV/SAT, telefon, trezor, malou lednici, Wi-Fi a klimatizaci. 

, Slevy a zvláštní nabídky

sleva 10% při objednávce do 28.02.
sleva 5% při objednávce od 01.03. do 30.04.
(nelze kombinovat)
zdarma dítě do 6 let jako 3. nebo 4. osoba v období do 01.07. a od 02.09. (při 2 dospělých a 2 dětech platí pro mladší dítě)
zdarma dítě do 6 let jako 3. nebo 4. osoba v období 26.08. - 02.09. min. pobyt 4 noci (při 2 dospělých a 2 dětech platí pro mladší dítě)
7=6 a 14=12 v období do 17.06. a od 02.09.
7=6 a 14=12 v období 17.06. - 01.07. při objednávce do 28.04.
7=6 v období 26.08. - 02.09. při objednávce do 28.04.

Vzdálenost od

pláže 250 m, historického centra 1,5 km, psí pláže Lido di Fido 550 m, aquaparku 250 m

Vybavení objektu

recepce, výtah, Wi-Fi v objektu, společný internetový koutek s počítačem, za poplatek, restaurace, snack bar, společenská místnost / salonek, s TV/SAT, ubytovací kancelář

Služby v objektu

buzení telefonem, taxi

Strava

snídaně, polopenze nebo plná penze (snídaně formou bufetu, oběd a večeře výběr z menu o 4 chodech bez nápojů, salátový a zeleninový bar)

, dětské menu, na vyžádání, bezlepková strava, na vyžádání, vegetariánská strava, na vyžádání

Pro děti lze půjčit

dětská židlička, vanička, sedačka na kolo, dětská přilba, nočník, redukce na WC, dětské nádobí

Děti

dětský koutek, možnost ohřevu dětských jídel

Sport

úschova kol, se servisním koutkem a dobíjející stanicí pro elektrokola v Hotelu Villa D'Este*** (240 m), půjčovna kol, zdarma (omezený počet), golf, zvýhodněné vstupné do Golf Club di Grado (informace na recepci), nordic walking, zdarma (omezený počet)

Ubytování

pokoj, Basic - ()
pokoj s francouzským lůžkem (š 140 cm), bez balkonu, (s balkonem pouze některé pokoje, nelze vyžádat), klimatizace, bez patrových postelí, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, (sprchový kout), fén, parkoviště, na ulici před hotelem (zdarma, omezená kapacita) nebo veřejné parkoviště 300 m od hotelu (za poplatek cca 5 €/den), nástupní dny kdykoli, min. pobyt v období 21.05. - 08.07. min. 1 noc, od 08.07. min. 3 noci, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)
pokoj, Smart - ()
pokoj se dvěma oddělenými lůžky
Min. obsazenost 2 osoby., balkon, klimatizace, bez patrových postelí, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, (sprchový kout), fén, parkoviště, na ulici před hotelem (zdarma, omezená kapacita) nebo veřejné parkoviště 300 m od hotelu (za poplatek cca 5 €/den), nástupní dny kdykoli, min. pobyt v období 21.05. - 08.07. min. 1 noc, od 08.07. min. 3 noci, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)
pokoj, Standard bez balkonu - ()
pokoj s manželskou postelí a případnou přistýlkou, bez balkonu, klimatizace, bez patrových postelí, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, (sprchový kout), fén, parkoviště, na ulici před hotelem (zdarma, omezená kapacita) nebo veřejné parkoviště 300 m od hotelu (za poplatek cca 5 €/den), nástupní dny kdykoli, min. pobyt v období 21.05. - 08.07. min. 1 noc, od 08.07. min. 3 noci, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)
pokoj, Standard s balkonem - ()
pokoj s manželskou postelí a případnou přistýlkou, balkon, klimatizace, bez patrových postelí, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, (sprchový kout), fén, parkoviště, na ulici před hotelem (zdarma, omezená kapacita) nebo veřejné parkoviště 300 m od hotelu (za poplatek cca 5 €/den), nástupní dny kdykoli, min. pobyt v období 21.05. - 08.07. min. 1 noc, od 08.07. min. 3 noci, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)
pokoj, Family - ()
2 propojené pokoje, pokoj s manželskou postelí a pokoj se dvěma lůžky
Min. obsazenost 4 osoby., terasa, klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha nebo vana, fén, parkoviště, na ulici před hotelem (zdarma, omezená kapacita) nebo veřejné parkoviště 300 m od hotelu (za poplatek cca 5 €/den), nástupní dny kdykoli, min. pobyt v období 21.05. - 08.07. min. 1 noc, od 08.07. min. 3 noci, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)
pokoj, Single - ()
pokoj s jedním lůžkem, bez balkonu, (s balkonem pouze některé pokoje, nelze vyžádat), klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, (sprchový kout), fén, parkoviště, na ulici před hotelem (zdarma, omezená kapacita) nebo veřejné parkoviště 300 m od hotelu (za poplatek cca 5 €/den), nástupní dny kdykoli, min. pobyt v období 21.05. - 08.07. min. 1 noc, od 08.07. min. 3 noci, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)
pokoj, Single Comfort - ()
pokoj s francouzským lůžkem (š 140 cm), bez balkonu, (s balkonem pouze některé pokoje, nelze vyžádat), klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, (sprchový kout), fén, parkoviště, na ulici před hotelem (zdarma, omezená kapacita) nebo veřejné parkoviště 300 m od hotelu (za poplatek cca 5 €/den), nástupní dny kdykoli, min. pobyt v období 21.05. - 08.07. min. 1 noc, od 08.07. min. 3 noci, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: neni
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Internet: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Argentina Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 310 829
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací