Hotel Astoria

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Grado

Hotel Astoria

    Itálie, Benátsko, Grado
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Astoria se nachází v centru ostrova Grado mezi historickým centrem města s jeho římskými ruinami a širokými uličkami ve vzdálenosti cca 100 m od moře. Doporučujeme pro rodiny s dětmi.  

Vzdálenost od centra včetně nákupních možností caa 10m, zastávka autobusu cca 100m, železniční zastávka cca 15 km, letiště Ronchi dei legionari 12 km.

Ubytování

TYP A:  2-3 lůžkové pokoje  - koupelna/sprcha/WC, 16 m2

TYP B:  2-3 lůžkový pokoj s balkonem  - koupelna/sprcha/WC/balkon, 18 m2

TYP C:  3-4 lůžkový pokoj s balkonem  - Junior Suite  - koupelna/sprcha/WC/balkón, Junior Suite, 28 m2  - minimální obsazení 3 plně platící osoby

Všechny typy pokojů, koupelna/sprcha/WC, fén, župan k zapůjčení: zdarma na vyžádání, balkon nebo terasa, klimatizace: zdarma, minibar: platí se na místě, telefon, SAT TV, WLAN : zdarma, trezor: zdarma, nekuřácké pokoje, ručníky k bazénu.

Vybavení

Recepce, úschovnu zavazadel, čítárna, TV místnost, internetový koutek: zdarma, WLAN: zdarma, výtah, garáž: hradí se na místě, 18 EUR/den, snídaňová místnost, jídelna, restaurace, bar, tzerasa, lehátka: zdarma u bazénu dle dostupnosti, seminární místnost, konferenční místnost.

Posilovna, půjčovna kol: dle dostupnosti.
Vybavení pro děti: dětská postýlka na vyžádání, dětské hřiště, dětské menu na vyžádání, vysoká židlička dle dostupnosti zdarma.

Aktivity

Zahrnuto do fitness a wellness centrum
Wellness centrum: 1000 m2,
pro děti od 10 let pouze pod dohledem dospělé osoby. Krytý bazén, venkovní bazén: Pro děti od 10 let, pouze pod dohledem dospělé osoby.
Krytý bazén: ~ 200 m2, Venkovní bazén: čerstvá voda, 30 m2, Sauna/Parní lázeň: 1 x za pobyt 1 hodina zdarma dále za poplatek splatný na místě, otevírací doba: od 09:00 do 19:00 hodin.

Služby za poplatek:  solarium; Beauty Center, masáže.

Slevy

Dítě do 6 let na 1. a 2. přistýlce ZDARMA
Dítě 6-12 let na 1. a 2. přistýlce sleva 50%
3. osoba od 12 let na 1. a 2. přistýlce sleva 30%

Poznámka

Grado je malebné letovisko ležící v oblasti Friuli nacházející se východně od Lignana směrem na Terst, a to ve směru dálnice z Udine.

Letovisko nabízí: plážové aktivity, lázeňské procedury, cyklistická turistika, vodní sporty, velký vodní park; lodní výlety po laguně, historická města v okolí.

Pobyt

4, 6, 8

565 656 610 Číslo zájezdu: 886 437
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací