Atrij Hotel Terme Zreče

  Slovinsko, Podravje, Zreče

Hotel Atrij: Rekreační pobyt 6 nocí

    Slovinsko, Podravje, Pohorje, Slovinské termály, Zreče
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Atrij

Hotel Atrij **** Superior se nachází v termálním lázeňském středisku Terme Zreče v severovýchodním Slovinsku, nedaleko  rakouských hranic. Nabízí přímé propojení s termálními lázněmi, unikátní interiéry inspirované jabloňovým sadem, wellness centrum Idyla, saunový svět, restauraci s regionální kuchyní, kavárnu, bar, bowlingovou dráhu a dětský koutek. 12 km od hotelu se nachází oblíbené rekreační a lyžařské středisko Rogla.

Ubytování

Hotel Atrij v Terme Zreče nabízí pohodlné a moderní ubytování ve 234 pokojích a apartmánech. K dispozici jsou pokoje s balkonem, pokoje s masážní vanou a francouzským balkonem, rodinné propojené pokoje a jednoložnicové apartmány Gala Suite. Ke standardní výbavě patří klimatizace, TV, minibar, trezor, telefon, koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a internetové připojení WIFI. 

Gastronomie

Gastronomie v hotelu Atrij v Terme Zreče je založena na regionálních specialitách a čerstvých sezónních ingrediencích. V ceně zájezdu je polopenze podávána formou bufetových stolů v hlavní hotelové restauraci. Dále zde najdete kavárnu s nabídkou lahodné kávy, čaje a domácích koláčů, vinárnu a bar.

Wellness centrum a bazény

Hosté mají volný vstup do termálních lázní s vnitřními i venkovními bazény a prostorným wellness centrem s celkovou plochou přes 1600 m². Nachází se zde široká škála saun včetně finské, bio, aroma, parní nebo infra, solná jeskyně, vířivky a masážní a relaxační místnosti. Součástí lázní je klasický plavecký bazén, dětský bazén s atrakcemi, vnitřní termální bazény a venkovní termální bazén s výhledem na okolní hory. Vnitřní bazény jsou naplněny termální vodou o teplotě 32-36°C a jsou vybaveny různými prvky pro masáže, jako jsou vodní lůžka, vodopády, masážní trysky a další. Venkovní bazén nabízí skvělé výhledy na okolní hory a je obklopen relaxačními lehátky a slunečníky.

Celé lázeňské středisko se nachází v krásné a klidné přírodě s výhledem na okolní hory. K dispozici je zde restaurace, kavárna a venkovní terasy pro relaxaci a odpočinek.

Sport a rekreace

Milovníci aktivního odpočinku se mohou těšit na moderní fitness centrum s několika posilovacími stroji, běžeckými pásy a dalšími zařízeními pro kardiovaskulární cvičení, stolní tenis, bowling, pravidelné jógové lekce nebo půjčovnu horských kol a elektrokol. Poblíž hotelu se nachází tenisové kurty a golfový areál s 19 jamkami. V zimě si můžete zalyžovat ve 12 kilometrů vzdáleném lyžařském středisku Rogla, který patří mezi nejnavštěvovanější lyžařské areály s nejlepší kvalitou sjezdovek ve Slovinsku. Nabízí celkem 13 km sjezdovek různých úrovní v nadmořské výšce od 1050 do 1500 metrů, 24 km upravených běžeckých tratí, dvě lanovky a 11 vleků.

Hotelové vybavení

V hotelu se dále nachází 24hodinová recepce, výtah, úschovna zavazadel, služba praní a žehlení, kadeřnictví, centrální trezor a internetové připojení WIFI.

Zvířata

Pobyt se zvířetem není v hotelu povolen

Parkování

Své vozidlo si můžete zdarma zaparkovat na venkovním parkovišti před hotelem. Hostům je taky k dispozici garáž za 5 EUR na den.

Destinace

Terme Zreče je termální resort ležící uprostřed malebné krajiny východního Slovinska. Je ideálním místem pro dovolenou, spojenou s relaxací a aktivním odpočinkem.

Lázně nabízejí širokou škálu termálních bazénů s teplou vodou, masáže, sauny a wellness centra. Kromě toho mohou hosté využívat mnoho sportovních zařízení, jako jsou tenisové kurty, minigolf, bowling, stolní tenis a další.

V okolí Terme Zreče za návštěvu určitě stojí Pohoří Pohorje s nádhernými výhledy, upravenými cyklotrasami a turistickými stezkami, městečko Slovenske Konjice s historickým centrem a golfovým hřištěm, krásný zámek Žiče z 13. století, letovisko Olimje s barokním klášterem, zámkem a známým zahradnictvím nebo starobylé město Ptuj s historickými památkami a bohatým kulturním životem.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Atrij Hotel Terme Zreče ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 698 877
dnes 8–19 h

Lokalita

Slovinsko

Vyhledávaná oblast pro letní i zimní dovolenou. Země sice malá rozlohou, ale o to více rozmanitá, má co nabídnout každému návštěvníkovi. Překrásná příroda, průzračná jezera, majestátní hory, města s bohatou historií a milí hostitelé dávají příslib k nevšedním zážitkům.

Slovinsko - více informací