Hotel Aurora - Brixen

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Brixen / Bressanone

Hotel Aurora - BRIXEN

    Itálie, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Brixen / Bressanone, Valle Isarco / Eisacktal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Aurora - Brixen je rodinný hotel ve výšce 1.800 m nad mořem s nádherným výhledem. V okolí hotelu se nachází velké množství turistických stezek.

Město St. Andrä vzdáleno 10 km.
Brixen 20 km.
Nejbližší koupaliště v Brixenu, jezero ve Vahrnu 25 km.

A

Ubytování

Vybavení pokojů: vana/sprcha/WC, fén, topení, telefon, SAT TV, WIFI ZDARMA, trezor, župan za poplatek.

A: 2 lůžkový pokoj
B: 2 - 4 lůžkový pokoj - s balkonem

Vybavení

Hotel Aurora-Brixen: recepce, úschovna zavazadel, TV-místnost, jídelna, úschovna kol, kavárna, bar, zimní zahrada, terasa a zahrada s lehátky a slunečníky, parkování zdarma.

 

Aktivity

Wellness 60m? (otevírací hodiny: 16:00 - 18:30) - pára, sauna, finská sauna, vířivka, infračervená kabina, relaxační místnost.

Stolní tenis, stoní fotbal, dětské hřiště, půjčovna kol za poplatek.

Slevy

Děti na 3. a 4. lůžku:

Děti do 4 let ZDARMA.
Děti od 4-10 let sleva 50%.
Osoby od 10 let sleva 15%.

Poznámka

Domácí zvířata nejsou povolena.

Pro děti: dětská postýlka na vyžádání, půjčovna her na recepci, dětské hřiště, možnost dětského menu na vyžádání, vysoká židle.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 322 247
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací