Hotel Basekamp

Rakousko, Korutany, Katschberghöhe

Hotel BASEKAMP, Katschberg

  Rakousko, Korutany, Lungau / Obertauern, Salcbursko, Katschberg / Aineck, Katschberghöhe
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Oblast: Korutany, centrum: 50 m, veřejný vnitřní bazén: Tamsweg 25 km, nakupování: Katschberg 300 m, autobusová zastávka: Katschberg 100 m, nadmořská výška lyžařského areálu Katschberg: 1066 – 2220 m. n. m., lyžařský vlek: Ainecklift 100 m, ski in/ski out: Ano.

Proč si vybrat hotel Basekamp
  • možnost úschovy zavazadel
  • lobby bar
  • Wifi: zdarma
  • lyžárna a sušárna
  • parkování před hotelem zdarma
  • domácí mazlíčci povoleni
Ubytování

Hotel má dva typy pokojů:  2 lůžkový, sprchový kout/WC, 18 m² nebo 2-4 lůžkový "4ever", sprchový kout/WC, cca 38 m². Hotel nabízí dětské postýlky, které jsou k dispozici jako další lůžko ve všech typech pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny fénem, kabelovou televizí a Wifi: zdarma.

Vybavení

V hotelu můžete také najít indoorové sportovní centrum pro děti (lezecká stěna, trampolína, BMX dráha, hokejová plocha). Vstupné pro děti do 14 let je 14EUR a dospělí 20EUR.

Strava

V ceně pobytu je wellcome drink a snídaně formou bohatého bufetu.

Check-in:  od 15:00 hodin
Check-out: do 10:00 hodin

   

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 266 603
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací