Bellaria Hotel

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Levico Terme

Hotel Bellaria

    Itálie, Trentino - Alto Adige, Lago di Levico - Levico Terme
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Rodinný hotel Bellaria se nachází v centru nedaleko termálních lázní Levico 800 m. Lázeňské město je idealní místo pro lidi, ktřeří chtějí relaxovat.

Vlakové nádraží cca 900 m.

Letiště cca 85 km.

Obchody 600 m.

Lago di Levico cca 2,5 km.

Ubytování

Pokoje jsou vybaveny: vlastní koupelnou (sprcha/vana/WC, fén), topení, klimatizace, telefon, SAT TV, minibar (za příplatek v místě), trezor, WIFI ZDARMA ve společných prostorech (WIFI je k dispozici také na pokojích za příplatek).

A: 2-4 lůžkový pokoj - výhled na hory

1 lůžkový pokoj na vyžádání vč. ceny

Vybavení

Recepce 9:00-16:00, výtah, restaurace, TV místnost, bar, parkoviště, garáže, zahrada, dětské hřiště, terasa, úschovna kol, WIFI ZDARMA.

Aktivity

Posilovna, půjčovna kol (kola do města, horská kola, elektrická kola) za příplatek, venkovní bazén s vířivkou.

Wellness - (vstup od 14 let, nápoje jsou k dispozici ve Wellness), infračervená kabina, sauna, turecká lázeň, dvě masážní sprchy a relaxační prostor, kneippův chodníček.

Slevy

Osoby na 3. a 4. lůžku:

DĚTI DO 7 LET ZDARMA.
Děti od 7-15 let sleva 50%.
Osoby od 15 let sleva 20%.

Poznámka

Dětská postýlka možná na vyžádání.

Domácí mazlíčci povoleni na vyžádání za poplatek. 8€/noc

Pobyt

Jiná délka pobytu na vyžádání.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bellaria Hotel ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 335 792
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-bellaria-trentino-alto-adige-italie-z1335792/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací