Bellavista Hotel

  Itálie, Lombardie, Ponte di Legno

Hotel Bellavista

    Itálie, Trentino - Alto Adige, Ponte di Legno
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Bellavista
Hotel

Hotel Bellavista *** leží v centru alpského městečka Ponte di Legno pouhých 50 metrů od starého města s obchůdky, bary a restauracemi a 250 metrů od sedačkových lanovek. Jako jediný z hotelů nabízí svým klientům vyhřívané skříňky na lyže a snowboardy přímo v dolní stanici gondoly Pontedilegno-Tonale. Výborná poloha, špičková gastronomie, zázemí pro rodiny s dětmi zaručuje vydařenou letní i zimní dovolenou. Městečko Ponte di Legno nabízí mnoho restaurací za skvělé ceny. Doporučujeme si udělat rezervaci.

Ubytování

Hosté se zde mohou ubytovat v krásných dvoulůžkových pokojích. Ke standardní výbavě patří koupelna se sprchovým koutem nebo vanou, fén, trezor a TV s plochou obrazovkou.

Gastronomie

Snídaně formou bohatého bufetu.

Hotelové služby

Součástí hotelové nabídky jsou uzamykatelné skříňky na lyže při nástupní stanici lanovky, výtah, malé fitness centrum, televizní pokoj, dětská herna, zahrada s lehátky, úschovna kol, půjčovna horských kol (zdarma – v rámci dostupnosti), v létě Adamello slevová karta a animační programy pro děti

Domácí zvířata

Domácí zvířata nejsou v hotelu povolena. 

Sport a rekreace v létě

V létě Ponte di Legno nabízí pestré možnosti volnočasových aktivit. Můžete vyrazit na vysokohorskou túru, prozkoumat krásy národního parku Stelvio na horském kole, zahrát si tenis na mnoha tenisových kurtech ve městě, zaplavat si v krytém bazéně, vyzkoušet si adrenalinový sjezd na raftech na řece Noce, která je podle National Geographic mezi 10 nejlepšími na světě, zahrát si golf v golfovém klubu Valbione s 9jamkovým hřištěm nebo si skočit padákem ve Val di Sole

Sport a rekreace v zimě

V zimě je Ponte di Legno doslova rájem pro lyžaře. Můžete se těšit na 120 kilometrů sjezdovek různých obtížnosti, 30 sedačkových lanovek a vleků, překrásné výhledy na vrcholky Alp a okolní národní parky. Lyžovat můžete i na ledovci Presena ve výšce 3 000 metrů z fantastickými sjezdovkami. Za zmínku stojí sjezdovky Alpino a Contrabbandieri v Passo Tonale, černá sjezdovka Paradiso nebo sjezodkvy Corno d´Aola a Temu. 11kilometrový sjezd z ledovce do Ponte di Legno patří mezi nejdelší v Evropě. Díky umělému zasněžování si můžete užívat zimních sportů až do pozdního jara. Všude podél sjezdovek se můžete občerstvit v tradičních apres ski barech a restauracích.

Destinace

Ponte di Legno se nachází ve východní části kraje Lombardie. Toto malebné horské středisko s typickou alpskou architekturou obklopené horskými masívy Adamello-Presanella a Ortles-Cevedale, nabízí i po lyžování množství aktivit. Přímo v Ponte di Legno se nachází krytý bazén, do kterého mají vstup zdarma všichni držitelé skipasu pro oblast Ponte di Legno / Passo Tonale. Naleznete zde několik perfektně upravovaných, převážně severně orientovaných, sjezdových tratí střední a vyšší obtížnosti, které uspokojí i náročné lyžaře. Lyžaři mohou zdarma využívat novou kabinovou lanovku Ponte di Legno – Colonia Vigili – Passso Tonale a nebo skibus do 7 km vzdáleného Passo Tonale, které nabízí v rámci jednoho skipasu další možnosti lyžování.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Bellavista Hotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 550 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 690 977
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-bellavista-trentino-alto-adige-italie-z2690977/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací