Hotel Bezděz

  Česko, Liberecký kraj, Doksy

2/5

HOTEL BEZDĚZ

    Česko, České přehrady, Liberecký kraj, Ralská pahorkatina a Kokořínsko, Doksy, Máchovo jezero
Číslo zájezdu: 2 588 592
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

hotel je obklopen borovým lesem a leží nedaleko břehu Máchova jezera. K návštěvě v okolí láká řada historických objektů - hrad Bezděz, hrad Houska, hrad Bernštejn, zámky Zákupy a Sychrov a další. V blízkosti hotelu - u pláže je letní aquapark, skluzavky, nafukovací atrakce. Nedaleko od hotelu si lze pronajmout lodičky, šlapadla, surfy, horská kola, minigolf, tenisové kurty. Atrakcí je projížďka parníkem po Máchově jezeře.

Koupání

krytý hotelový bazén (18 x 6 m). Máchovo jezero - 400 m, písčitá pláž.

Vybavení

restaurace, denní bar s letní terasou, kongresový sál, minitělocvična se stolním tenisem, krytý bazén 18 x 6 m, sauna, masáže. WiFi připojení ve společných prostorách. Úschovna kol. Parkoviště.

Služby

Ubytování se snídaní nebo polopenzí dle zvoleného typu pobytu. Snídaně formou bufetu, večere výběr ze 4 jídel, saláty a dezerty formou bufetu.

Speciální nabídka

Vstup do hotelového bazénu ZDARMA (bazén v provozu červen-září). Parkování ZDARMA. Úschova kol ZDARMA. WiFi internet ve společných prostorách ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 3 noci. Možný pobyt se psy za poplatek 300 Kč/noc. Místní poplatek 30 Kč/os/den se hradí na místě. Plánovaný provoz krytého hotelového bazénu červen-září 2024.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování: 1, 2, 3-lůžkové pokoje, (některé 3-lůžkové pokoje možnost přistýlky pro dítě), hygienické zařízení, TV, balkon. Stravování: snídaně nebo polopenze dle zvoleného typu pobytu.(snídaně formou bufetu, večere výběr ze 4 jídel, saláty a dezerty formou bufetu).

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIPATOUR zájezdy, s.r.o., IČ 27743896.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL BEZDĚZ ***
Lokalita dle pořadatele: Severní Čechy, Staré Splavy

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 588 592
dnes 8–19 h

Hodnocení

18. nejlepší hotel v destinaci Liberecký kraj

2/ 5 7 recenzí

Ja srpen 2021 Masakr. Nevím co říct. Hotel na báječnem místě. Ale stav hotelu - katastrofa, SSSR totální, a pocit že ho nikdy ani ne opravují. tak, 70-t... celá recenze

Andrea Pankova červenec 2021 Andrea Pankova. Velmi špatné Hotel je na velmi krásném místě,o možnosti výletů je lépe se informovat na googlu než na recepci.Pokoje hezké,ALE ..... celá recenze

Karl Von Prag červenec 2021 Velice špatné, personál neochotný. Bohužel, byl jsem s manželkou a dítětem ubytován na 3 dny, avšak hotel a jeho obsah se nám nezdál už od samého začátku. Personál ... celá recenze

Nezávazná objednávka

HOTEL BEZDĚZ
    Česko, České přehrady, Liberecký kraj, Ralská pahorkatina a Kokořínsko, Doksy, Máchovo jezero

Cena
4 600 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 588 592

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
4 600 Kč