Caribbean Bay Hotel MLL

  Španělsko, Mallorca, El Arenal

4/5

Caribbean Bay

    Španělsko, Baleárské ostrovy, Mallorca, El Arenal
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

V okolí volně přístupné písečné pláže v Arenal leží plážový hotel MLL Caribbean Bay Hotel. Na pláži si hosté mohou zapůjčit lehátka a slunečníky (za poplatek). Nejbližší město je Palma De Mallorca. V okolí hotelu se nabízejí nejrůznější nákupní možnosti a také je zde supermarket. V blízkosti hotelu se nachází diskotéka. Z hotelu se můžete dostat k následujícím turistickým zajímavostem: Aqualand, Palma Aquarium a Cathedral Palma. O Vaši mobilitu se postará autobusová zastávka.

Vybavení hotelu

Tento 9-podlažní hotel, naposledy částečně zrenovovaný v roce 2013, má 224 pokojů. K vybavení hotelu patří lobby s barem, 4 výtahy, 4 výtahů, klimatizace, sejf (za poplatek) a možnost vyměnit peníze. O blaho hostů se stará restaurace (klimatizovaná). Na Vaši návštěvu se budou těšit dva bary v hotelu. Wi-Fi může být používán za poplatek. Dále má hotel konferenční prostor. Pohybově omezeným hostům nabízí ubytování částečně bezbariérové koupelny a bezbariérový vstup. Služba praní prádla a zdravotní služba jsou za poplatek.

Vybavení pokoje

Pokoje jsou vybavené dvěmi samostatnými lůžky, dětskou postýlkou (zdarma), balkónem nebo terasou, internetem (za poplatek), sejfem (za poplatek) a satelit.TV a také centrálně řízenou klimatizací. Koupelna s vanou.

Stravování

Snídaně formou bufetu. All inclusive Light zahrnuje snídaně, obědy a večeře. vodu (11:00 - 22:00 hod.) a nealkoholické nápoje (11:00 - 22:00 hod.). Dále Občerstvení, pivo, víno, kávu & čaj a také dezerty & pečivo v určitých hodinách.

Pláž

Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře (lehátka a slunečníky za poplatek) a se sprchami se nachází ve vzdálenosti cca 200 m od hotelu, od kterého je oddělena místní komunikací.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Caribbean Bay Hotel MLL ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 180 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 553 574
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 5 recenzí

Denisa srpen 2021 Fajn dovolená. Fajn hotel i celková dovolená... celá recenze

soňa duben 2015 Skvělá dovolená. dovolená mě překvapila velmi mile,pobyt byl skvělí ,personál milí ale nepříjemná věc byla taková že delegát se vůbec nestaral,nedo... celá recenze

Julie září 2013 Tam uz nikdy!. Hotel po typu koleji. Bylo to v pohode jen do okamžiku kdy nám uklízečka ukradla 100 eur s pokoje, které našla ve věcech . Přístup... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-caribbean-bay-balearske-ostrovy-spanelsko-z2553574/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací