Turan Prince World Club Hotel

  Turecko, Side, Kizilagac

5/5

HOTEL CLUB TURAN PRINCE WORLD

    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kizilagac
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Obecný popis & Poloha

Hotelový areál zasazený do zeleně leží přímo u privátní písečné pláže mezi letovisky Side a Manavgat. Město Side je vzdáleno asi 15 km, Manavgat se nachází ve vzdálenosti zhruba 12 km. Letiště se nachází ve vzdálenosti asi 75 km. Nejbližší obchody jsou v dosahu 200 m.

Vybavení hotelu

Hotel tvoří hlavní budova a komplex vedlejších budov a bungalovů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, několik barů, a la carte restaurace (rybí, čínská a mexická), internetová kavárna, minimarket, diskotéka, snack bar u bazénu i na pláži a obchodní pasáž. Součástí hotelového vybavení je několik venkovních bazénů, vnitřní bazén a dětský bazén. Zábavu pro děti i dospělé nabízí také velký aquapark se 14 skluzavkami a dětský lunapark. Dětem je navíc určeno dětské hřiště a miniklub. Hotel pro své hosty pořádá animační programy. K dispozici je plážový volejbal, fitness, šipky, minigolf, whirlpool a stolní tenis. Hotel umožňuje bezdrátové připojení k internetu (Wi-Fi). Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu i na pláži lze využívat bezplatně

Vybavení pokoje

Hotel poskytuje ubytování v klimatizovaných dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, WC, vysoušeč vlasů) jsou vybaveny SAT-TV, telefonem, minibarem a patří k nim balkon nebo terasa. Za poplatek lze využít trezor. Dětská postýlka je k dispozici na vyžádání zdarma. Hotel nabízí také ubytování v klubových pokojích, které jsou umístěny v bungalovech, v klubových rodinných pokojích pro 3-5 osob, prostorných pokojích Duplex umístěných v hlavní budově nebo ve vedlejších budovách. Tyto typy pokojů mají 2 patra.

Stravování

Hotel nabízí stravování v programu All Inclusive, který probíhá od 10:00 - 24:00 hod. zahrnuje snídaně, obědy a večeře podávané formou bufetu. Součástí je lehké občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby, káva, čaj, koláče a zmrzlina.

Služby za poplatek

Za poplatek se nabízí kulečník, tenis s osvětlením, elektronické hry a lázeňské centrum. Hosté mohou využít také kadeřnictví, salon krásy nebo služby hotelové prádelny.

Pláž & plážový servis

Hotelový resort se nachází v bezprostřední blízkosti široké písčito-oblázkové pláže s barovým servisem, sprchami a WC. Nabídky vodních sportů mohou hosté využít za poplatek. Lehátka, slunečníky a osušky se poskytují bezplatně.

Základní cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do Antalye a zpět dle vybraného odletového místa
  • Váhu odbavovaného zavazadla 20kg/os.
  • Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva
  • Transfer letiště - hotel - letiště
  • Ubytování na vybraný počet nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou
  • Služby česky hovořícího delegáta
  • Pojištění proti úpadku CK

Základní cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu
  • Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)

Informace o zájezdu

Pořadatel: FlyDovolená s.r.o., IČ 07869819.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL CLUB TURAN PRINCE WORLD *****
Lokalita dle pořadatele: Side, Kizilagac
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Turan Prince World Club Hotel *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 570 830
dnes 8–19 h

Hodnocení

5/ 5 6 recenzí

Petra květen 2023 Super dovolená. Skvělá dovolená co nemá chybičku. Byli jsme 2 rodiny s dětmi 4 a 6 let. Hotel čistý, jídlo a pití super, velký výběr snídaně/obědy... celá recenze

merien červen 2016 Naprostá spokojenost, hotel předčil naše očekávání. Rozsáhlý hotelový komplex, nabízející mnoho možností, jak trávit čas. Vhodný zvláště pro rodiny s dětmi. V době našeho popytu byl ... celá recenze

Kateřina září 2014 Nádherná dovolená s dětmi. Dovolená v Turan Prince byla jednoduše skvělá, aktivní, pohodová a plná zážitků. ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL CLUB TURAN PRINCE WORLD
    Turecko, Side, Turecká riviéra, Kizilagac

Cena
24 980 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 570 830

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
2
24 980 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
552 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
352 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
520 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč